Με αλλαγές για τη νίκη

Οι αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναγκάζουν την τεχνική ηγεσία να αναπροσαρμόσει τα πλάνα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα εναντίον της ΕΝΠ. Οι τραυματισμοί των Κοσόφσκι και Μιχαήλ δεν είναι τόσο σοβαροί όσο αρχικά είχε νοηθεί αλλά εξακολουθούν να μην προλαβαίνουν το συγκεκριμένο αγώνα. Σήμερα θα γίνουν νέες εξετάσεις για να επαναξιολογηθεί η κατάσταση και των δυο και το πιθανότερο σενάριο είναι να αυξήσουν τις εντάσεις στο πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθούν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε συνηθίζει να στηρίζεται σε παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι οπότε σχεδιάζει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους προαναφερθέντες. Αντίθετα θα έχει στη διάθεση του τον Χαραλαμπίδη ο οποίος έμεινε περισσότερο προληπτικά εκτός αποστολής στον αγώνα με την Πέγεια και πλέον θεωρείται απόλυτα έτοιμος.

Η δεδομένη μέχρι στιγμής επάνοδος του Μπίδη μετριάζει τις υπόλοιπες απώλειες στη μεσαία γραμμή και σε συνδυασμό με την πολύ καλή κατάσταση στην οποία έδειξε να βρίσκεται ο Πουρσαϊτίδης, δημιουργεί την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση. Ουσιαστικά η θέση του αντι Κοσόφσκι αναζητά τον αντικαταστάτη και οι Πουρσαϊτίδης και Ονουάτσι είναι οι δυο επιλογές αν θεωρήσουμε ότι ο Μπίδης θα παραμείνει στο αριστερό άκρο. Οι επιλογές πληθαίνουν αν ο μη σταθερός Πίντο προτιμηθεί στο αριστερό άκρο ενώ κριτήριο είναι αν και αυτή τη φορά ο Σατσιάς μείνει στον πάγκο.

>

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει επιλογές και αυτοί που θα αγωνιστούν μπορούν να φέρουν εις πέρας το μοναδικό ζητούμενο που είναι η νίκη. Η διατήρηση της δεύτερης θέσης είναι πλέον το ζητούμενο, ελπίζοντας ότι οι κινέζοι αργά ή γρήγορα θα έχουν απώλειες.

Συνάντηση διοίκησης με εξωδιοικητικούς
Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η δεύτερη συνάντηση της διοίκησης Ζιβανάρη με τους επώνυμους οπαδούς της ομάδας μας. Στόχος της συνάντησης είναι να γίνουν τα λόγια και πράξεις και να βρεθούν οι τρόποι με τους οποίους άμεσα και μελλοντικά θα μπορέσει να βοηθηθεί το διοικητικό συμβούλιο. Η κυκλοφορία ενός λαχνού ο οποίος στοιχίζει 2 χιλιάδες ευρώ θεωρείται κομμένος ραμμένος στα οικονομικά δεδομένων των συγκεκριμένων ατόμων και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα ζητηθεί η βοήθεια τους και σε αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!