Με αλλαγές για το βήμα πρόκρισης

Ο ΑΠΟΕΛ εκστρατεύει σήμερα στην αφιλόξενη έδρα της Ανόρθωσης με στόχο να εξασφαλίσει ένα σκορ που θα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η αποστολή της ομάδας μας δεν είναι εύκολη όχι γιατί ο αντίπαλος διαθέτει κάτι σπουδαίο αλλά γιατί εμείς δυσκολευόμαστε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας στα επιθυμητά επίπεδα. Τα όσα είδαμε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος επανάφεραν τον προβληματισμό και ο σημερινός αγώνας ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να ξεχαστούν τα χάλια με την Ομόνοια. Ο Φινκ δέχτηκε δικαιολογημένα κριτική για κάποιες αποφάσεις του στους τελευταίους αγώνες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει όχι μόνο σήμερα αλλά και στους αγώνες πρωταθλήματος. Θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές σήμερα όσον αφορά τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αρχική εντεκάδα ενώ αυτό ίσως οδηγήσει και σε αλλαγή της διάταξης.

Ο Σιέρινταν που έβραζε τον πάγκο τις τελευταίες εβδομάδες αναμένεται να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και το ζητούμενο για τον Ιρλανδό είναι να έχει ουσιαστική συμβολή στο να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ αλλά και να λειτουργήσει σωστά η μεσοεπιθετική μας γραμμή.

Εικάζεται ότι στο αρχικό σχήμα θα δούμε και τον Γκόμες που είναι ο άλλος που χάθηκε τον τελευταίο καιρό ενώ το ιδανικό σενάριο είναι να πάρουν ανάσες παίκτες όπως οι Ρίισε, Σέρτζιο, Μοράις και Τζιμπούρ χωρίς όμως να υπάρχει τέτοια δυνατότητα για όλους!

Το ζητούμενο ανεξαρτήτως του ποιοι θα αγωνιστούν είναι να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να αντιδρά σωστά μετά την προβληματική εμφάνιση με την Ομόνοια. Αυτό σημαίνει ένα σωστό αγωνιστικό πλάνο με παίκτες που μπορούν να το εφαρμόσουν όπως επίσης και σωστή προσέγγιση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!