Με αλλαγές λόγω του γνωστού βραχνά

Η ταλαιπωρία των ποδοσφαιριστών μας που κλήθηκαν στην ομάδα της Κύπρου συνεχίζεται στην Ισλανδία όπου είναι προγραμματισμένος για σήμερα ο αγώνας μεταξύ των δυο εθνικών. Η Εθνική Κύπρου χωρίς στόχους και με ανύπαρκτη προοπτική συνεχίζει κάθε τρεις και λίγο να στέκεται εμπόδιο στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει των υποχρεώσεων της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν ένα αδικαιολόγητο ενδιαφέρον σε αντίθεση με άλλους που έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Τελευταίο παράδειγμα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ο οποίος αρνήθηκε να ταξιδέψει στην μακρινή Ισλανδία προκειμένου να μείνει στην Κύπρο και να προπονηθεί. Με αυτά τα δεδομένα είναι φυσιολογικό να παρακαλάμε να μην αγωνιστεί ο Πουρσαϊτίδης ή να θεωρούμε ότι δεν πρέπει να δώσει πολλές δυνάμεις σε έναν αγώνα χωρίς ουσία. Τόσο αυτός όσο και ο Χαραλαμπίδης είναι δυο παίκτες τους οποίους θέλουμε μάχιμους και οι συμμετοχές τους στην εθνική σε αγώνες όπως το σημερινό μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Ιδιαίτερα τον Πουρσαϊτίδη μπορεί να τον ανεβοκαταβάζουμε Duracell  αλλά πλέον βρίσκεται σε μια ηλικία που επιβάλλεται να γίνεται σωστή διαχείριση έτσι ώστε να μην προκύψουν τραυματισμοί. Το ότι σε μια εβδομάδα είναι και ο αγώνας με τη Ζενίτ αναγκάζει τον Γιοβάνοβιτς να μπει στην διαδικασία των αναγκαστικών αλλαγών ενόψει Αλκής, προκειμένου να ξεκουράσει τόσο τον Πουρσαϊτίδη όσον και τον Τρισκόφσκι που επίσης απουσιάζει με την εθνική της χώρας του.Η αμυντική γραμμή θα είναι διαφοροποιημένη κατά το ήμισυ αφού ένας εκ των Ολιβεϊρα ή Κακά θα πάρει τη θέση του Κόντη. Αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και κάτω από τα δοκάρια αφού όλα συνηγορούν ότι ο Χιώτης θα είναι έτοιμος.  Ο κόσμος κάνει το καθήκον τουΤο είπαμε πολλές φορές και πλέον καταντά κουραστικό. Μετά τα εκατομμύρια που έφεραν στα ταμεία της εταιρείας ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές, ο απλός κόσμος είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός αιμοδότης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ανταπόκριση για τα πακέτα των αγώνων του Champions League είναι και αυτή τη φορά μαζική. Ο στόχος που έθεσαν οι διοικούντες για διάθεση όλων των εισιτηρίων υπό μορφή πακέτων αν και δύσκολος είναι εφικτός.

Ζητούμενο είναι να πάρουμε όσο περισσότερο κόσμο στο γήπεδο έτσι ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να έχει βαθμολογικό κέρδος σε όλους τους αγώνες. Αν στο τέλος μείνουν απούλητα μερικά εισιτήρια δεν χάλασε ο κόσμος!

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή θα μεταδίδεται ζωντανά το Παρασκευή 09/09 η ώρα 19:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com    

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!