Με αλλαγές στην άμυνα

Ο Αλτίν Χατζί επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να μην προλαβαίνει τον αγώνα με την Πόρτο και έτσι ακόμα μια εκκρεμότητα ξεκαθάρισε με αρνητική όμως κατάληξη. Ο Αλβανός που τραυματίστηκε στον αγώνα της χώρας του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και συμπερίληψη του στην αποστολή για την Πορτογαλία γίνεται περισσότερο για τυπικούς λόγους. Η περίπτωση Χατζι επιβεβαίωσε τις διαχρονικές απόψεις μας για την ιεράρχηση που πρέπει να έχει για τους ποδοσφαιριστές μας το ΑΠΟΕΛ σε σχέση με οποιεσδήποτε άλλες υποχρεώσεις τους. Καμία άλλη υποχρέωση και πολύ περισσότερο αυτές ομάδων χωρίς σοβαρούς στόχους και προοπτικές δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται πλέον να ρισκάρει έστω και να σπάνια κάνει κάτι τέτοιο αφού θα αναγκαστεί να ρίξει στην μάχη παίκτες που προέρχονται από αποχή. Ο Μπρούσερ δεν αγωνίστηκε για περισσότερο από έναν μήνα λόγω τραυματισμού και θα κληθεί να πάρει θέση στον κέντρο της άμυνας και να ανταποκριθεί σε έναν αγώνα όπου η πίεση από τον αντίπαλο θα είναι έντονη και συνεχής. Δίπλα του θα αγωνιστεί ο Γκριτσάροφ που επίσης προέρχεται από τραυματισμό και όλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσει να βγάλει τον αγώνα χωρίς πρόβλημα αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να γίνουν εσωτερικές αλλαγές που θα διαταράξουν σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες.

Το κενό των Πουρσαϊτίδη και Χατζι θα κληθούν να καλύψουν οι Ηλία και Κόντης και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι αλλαγές στην αμυντική γραμμή είναι αρκετές. Με την Πόρτο να έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, οι παίκτες μας θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατό για να κρατήσουν τους αντιπάλους μακριά από την εστία του Χιώτη. Ο Χουλκ και η παρέα του θα επιδιώξουν το γρήγορο γκολ και όχι μόνο οπότε αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την αρχική πίεση ίσως η συνέχεια να είναι καλύτερη.

Η αποστολή της ομάδας μας αναχωρεί για την Πορτογαλία με απευθείας πτήση σήμερα στις 10 το πρωί και στις 7.00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στο Ντραγκάο. Σχετική επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναφέρει τα ακόλουθα

Συλλεκτικές φανέλες κατόχων διαρκείας
Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ πληροφορεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας πως οι συλλεκτικές φανέλες που έχουν ανακοινωθεί ως δώρο με κάθε εισιτήριο διαρκείας βρίσκονται ήδη στην κατοχή της εταιρείας και από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διάθεσή τους.

Για παραλαβή των φανέλων, θα πρέπει όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να προσκομίζουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την κάρτα διαρκείας τους. Χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να παραλάβουν τη φανέλα τους.

Η διάθεση των φανέλων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ και αφού παρουσιαστεί η κάρτα διαρκείας θα δίνεται ειδικό κουπόνι το οποίο στη συνέχεια θα εξαργυρώνεται στο ΑΠΟΕΛ Orange Shop .

Συγκεκριμένα οι μέρες και ώρες διάθεσης των φανέλων έχουν ως εξής:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή – 09:00 – 13:00 & 14:30 – 18:00

Τετάρτη και Σάββατο – 09:00 – 14:00

Τελευταία ημέρα διάθεσης των συλλεκτικών φανέλων είναι το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009″.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!