Με αποφασιστικότητα για τη νίκη-πρόκριση

Για όσους χάθηκαν στη ρουτίνα της καθημερινότητας θυμίζουμε ότι η ομάδα μας δίνει σήμερα μια δύσκολη μάχη για να περάσει στην προημητελική φάση του κυπέλλου. Ως κάτοχοι του τίτλου και όχι μόνο έχουμε καθήκον να βρεθούμε στον τελικό αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις από το 2-2 του πρώτου αγώνα μέσα στην έδρα μας. Το Μακάρειο θεωρείται το δεύτερο μας σπίτι και ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να κερδίσει τη Δόξα αφού μόνον έτσι θα παραμείνουμε στη φάση του κυπέλου κι αυτό γιατί θεωρούμε απίθανη μια νεα ισοπαλία μεγαλύτερου σκορ από αυτού του πρώτου αγώνα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιοβάνοβιτς με μεγαλύτερο αυτό του Χαραλαμπίδη είναι σημαντικά αλλά δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα για το φετινό ΑΠΟΕΛ. Στην εντεκάδα αναμένεται να επανέλθει ο Κόντης που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε παίρνοντας τη θέση του τραυματία Σεγκιρί. Πιθανόν να υπάρξει ακόμα μια αλλαγή στην άμυνα σε περίπτωση που ο Χάτζι προτιμηθεί αντί του Ηλία.

Κατά τα άλλα δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσοεπιθετική γραμμή σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αό τη στιγμή που και ο Ζεβλάκοφ είδε δίκτυα μετά από μήνες. Ο Πίντο που ήταν καλός στον αγώνα με την ΕΝΠ λογικά θα είναι δίπλα από τον Μοράις ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδηκεί με αξιώσεις και ο Κόστα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως αρέσκεται στις εκπλήξεις οπότε αν επιφυλάσσει κάποια ή κάποιες θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Τέλος αν και για κάποιους είναι εργάσιμη μέρα είναι σημαντικό να μαζέψουμε όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται στο γήπεδο έτσι ώστε να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη.

________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ LTV

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!