Με ασπίδα τον κόσμο

Αυτό που γράψαμε (φουλ για sold out ) πριν ακόμα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων σήμερα θα γίνει πραγματικότητα. Η θέληση των ανά την Κύπρο οπαδών μας να βρεθούν στο πλευρό των παικτών το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτόγνωρη. Από την πρώτη μέρα φάνηκε ότι η ζήτηση ήταν απίστευτη και σήμερα αναμένεται να διατεθούν τα όσα εισιτήρια έμειναν στη βόρεια κερκίδα. Και 30 χιλιάδες να υπήρχαν πάλι θα το γεμίζαμε αφού όλοι θέλουν να είναι παρών στο πιο κρίσιμο βράδυ της ιστορίας μας. Όλοι πιστεύουν στη νίκη πρόκριση όσο δύσκολη και αν είναι αυτοί αφού όλοι προσδοκούν σε ένα ΑΠΟΕΛ που θα μπορέσει με αποτελεσματικότητα και υπομονή να φτάσει στο στόχο του.

Η αποστολή των παικτών του Γιοβάνοβιτς δε θα είναι εύκολη και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι στον Αρχάγγελο. Έγινε πολύ λόγος μετά τον πρώτο αγώνα από σχετικούς και άσχετους για τη δυναμικότητα της Κοπεγχάγης. Η εξήγηση των περισσοτέρων για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου δόθηκε με το να χαρακτηρίσουν φοβισμένους ή και αγχωμένους τους παίκτες μας , ενώ άλλοι είπαν για την τακτική που ακολούθησε ο προπονητής. Κανείς δεν θεώρησε ότι ίσως η απόδοση των Δανών σε σχέση και με τους παίκτες που είχαν απέναντι τους να ήταν ο λόγος της μέτριας απόδοσης.

Με 20 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες στο πλευρό τους οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να κερδίσουν την πιο έτοιμη από κάθε άποψη Κοπεγχάγη. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν πρέπει να αγχώσει τους παίκτες και τον κόσμο. Χρειαζόμαστε ένα τουλάχιστον γκολ έστω και αν αυτό έρθει στο τέλος του αγώνα, νοούμενου ότι θα διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό.

Τα συνθήματα που θα ακουστούν στο ΓΣΠ
Μετά από παράκληση πολλών οπαδών μας παραθέτουμε σχετικά videos που αφορούν τα κυριότερα συνθήματα που θα ακουστούν το βράδυ της Τετάρτης (κλικ εδώ)

__________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ:
ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!