Με αφορμή τον Μπένα

Τα νυχτοπερπατήματα του Σελίμ Μπενασούρ δεν αποτελούν είδηση για όσους γνωρίζουν τις συνήθειες του Τυνήσιου. Η αποκάλυψη μας για την τελευταία του έξοδο έγινε γιατί το φαινόμενο πλέον έχει πάρει διαστάσεις και δεν αφορά μόνο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τα κρούσματα απειθαρχίας και παράβασης των εσωτερικών κανονισμών πληθαίνουν και η εικόνα που βγάζει η ομάδα και εντός του αγωνιστικού χώρου σχετίζεται με το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί. Η χαλαρότητα έως και αδιαφορία με την οποία προσεγγίζει το όλο θέμα ο προπονητής μας έχει στείλει όλα τα λανθασμένα μηνύματα στους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι μάλιστα που θεωρούν ότι τυγχάνουν της εύνοιας του όπως για παράδειγμα ο Μάριο Σέρτζιο έχουν αποθρασυνθεί πλήρως.

Ο κίνδυνος να χαθεί ο έλεγχος δεν είναι απλά ορατός αλλά κάτι που συμβαίνει και είναι για αυτό που η διοίκηση θα πρέπει να αξιολογήσει πολύ σοβαρά τα όποια διορθωτικά μέτρα και αν η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί άμεσα.

Η επιπολαιότητα του «εμείς κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής» πληρώνεται και σε αυτό τον τομέα.  Η εντύπωση που δίνεται είναι ότι δόθηκε στον Ραφαήλ η καυτή πατάτα η οποία απλά καίει τα χέρια του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!