Με δεμένα χέρια ο Δώνης

Η ομάδα μας μετρά αντίστροφα για την αυριανή αναχώρηση της για το Παρίσι και το μεγάλο ερωτηματικό που κρατά σε αναμονή την τεχνική ηγεσία αφορά τους τραυματίες. Όπως είναι γνωστό οι Αντωνιάδης, Γκόμες, Αλωνεύτης και Μαντούκα ταξίδεψαν εσπευσμένα στη Σερβία προκειμένου να υποβληθούν στη γνωστή θεραπεία της Κοβάσεβιτς με την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της οπότε δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις έστω και αν όλοι οι παίκτες κάνουν ότι είναι δυνατό για να προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης. Οι λιγότερο δύσκολες περιπτώσεις θεωρούνται αυτές των Αλωνεύτη και Μαντούκα αλλά και πάλι το μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ Σαββάτου και Τρίτης δημιουργεί ερωτηματικά που δεν μπορούν να απαντηθούν εύκολα.

Η περίπτωση του Μοράις χρίζει επίσης υπενθύμισης για διάφορους λόγους. Για όσους ξέχασαν πρέπει να πούμε ότι ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν τον αγώνα με την Παρί στη Λευκωσία και ακολούθησε τη γνωστή διαδρομή με την Κοβάσεβιτς να θεωρεί τον παίκτη πανέτοιμο. Ο Νούνο στον αγώνα του ΓΣΠ έδειχνε μαγκωμένος ενώ στη συνέχεια έχασε τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σαλαμίνα αφού μπήκε στη λίστα των τραυματιών.

Αντίβαρο στο ενδεχόμενο της όποιας απουσίας θεωρείται η αγωνιστική άνοδος των Ντε Βινσέτι και Τζιμπούρ χωρίς όμως αυτό να διαφοροποιεί τα δεδομένα που μας θέλουν να έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!