Με ελλείψεις για το θαύμα

Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το θέμα εκτιμούν ότι απόψε η ομάδα μας θα έχει τη δυσκολότερη αποστολή της στους ομίλους του champions league . H Πόρτο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και όπως φαίνεται θα είναι μια εκ των δυο ομάδων που θα προκριθούν στην επόμενη φάση αφού η μέχρι σήμερα παρουσία της δείχνει ότι θα αφήσει εκτός της Ατλέτικο. Η ομάδας με τη σειρά της βασανίζεται από μια σειρά τραυματισμών που έχουν αφήσει την αμυντική γραμμή χωρίς τις βασικές επιλογές, γεγονός που προβληματίζει και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα για το πώς θα ανταποκριθούμε σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα και τις απουσίες των Χατζί και Πουρσαϊτίδη ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Κόντης στην τελευταία προπόνηση στην Κύπρο. Παρά το ότι το επίσημο ΑΠΟΕΛ επιχείρησε να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα που προέκυψε το δημοσίευμα του sigmalive έφερε μια μικρή αναστάτωση και άγχος σε όλους που αντιλαμβάνονται τις προεκτάσεις της πιθανής απουσίας του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο Κόντης προπονήθηκε επιφυλακτικά στη ψεσινή προπόνηση στο Ντραγκάο και η απόφαση του αν θα αγωνιστεί ή όχι θα είναι της τελευταίας στιγμής. Τα ρίσκα είναι πολλά κάτι φυσικά που ισχύει λίγο πολύ για όλη την αμυντική γραμμή αφού οι Μπρούσερ και Γκριτσάροφ προέρχονται από τραυματισμούς και δε θεωρούνται πλήρως έτοιμοι.

Με αυτά τα δεδομένα η μεσοαμυνική γραμμή της ομάδας μας πρέπει να δουλέψει άψογα με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τους επιθετικούς μακριά από την εστία του Χιώτη. Παράλληλα παίκτες οι Κοσόφσκι και Χαραλαμπίδης μπορούν και πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες αλλά και να κρατήσουν την μπάλα έτσι ώστε να παίρνει ανάσες η αμυντική γραμμή.

Οι Πορτογάλοι μας υπολογίζουν κάτι που προκύπτει και από τις δηλώσεις τους οι οποίες δεν είναι τυπικές. Ο προπονητής τους πρώτος και καλύτερος τόνισε στις τελευταίες δηλώσεις του ότι πρέπει να σεβαστούν το ΑΠΟΕΛ ενώ υπέδειξε στους παίκτες του ότι πρέπει να έχουν υπομονή σε περίπτωση που ο αγώνας δεν εξελιχθεί όπως υπολογίζουν.

Οι 1200 οπαδοί μας δεν καταλαβαίνουν από απουσίες και αναγκαστικά πλάνα και αναμένεται να δώσουν τη δική τους μάχη στην εξέδρα του Ντραγκάο όπως έκαναν και στον αγώνα εναντίον της Ατλέτικο.

Μεγάλη νίκη επί της Τεράμο
Ένα ΑΠΟΕΛ σαφώς πιο βελτιωμένο σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της ΑΕΛ κέρδισε την Ιταλική Τεράμο με 77-63 στα πλαίσια του europa cup .

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!