Με Ελσίνκι ο αγώνας της χρονιάς

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και η Ελσινκι θα είναι η ομάδα με την οποία θα αναμετρηθούμε στους διπλούς αγώνες του 3ουπροκριματικού. Οι Φινλανδοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους καθαρίζοντας από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου την πρόκριση με τα δυο τέρματα που σημείωσαν.  Ο αντίπαλος μας αν και δεν έδειξε στοιχεία σούπερ ομάδας επιβεβαίωσε ότι είναι ένα σύνολο που δεν θα παραδοθεί αμαχητί, γεγονός που πρέπει να μας βάλει στην πρίζα. Το τελικό σκορ 2-1 μπορεί να δείχνει ότι η πρόκριση παιζόταν αλλά οι Φιλανδοί κρατούσαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα και με λίγη περισσότερη προσοχή μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα γκολ.

Lod και Moren ήταν η σκόρερς της HJK στο 22’ και στο 26’. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δώσουμε και στον Kandji που έδειξε ότι ξέρει μπάλα (είχε και δοκάρι).

Η ετοιμότητα της Ελσίνκι μετά από 20 και βάλε αγώνες σε εγχώριες διοργανώσεις καθώς και η ιδιαιτερότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου τους είναι δυο άλλα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα μας για να μην τριτώσει το κακό.

Στο σημερινό αγώνα είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο από τους Φινλανδούς γεγονός που δείχνει ότι σαν ομάδα γενικότερα διψούν για διακρίσεις. Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός του ότι ακόμα και οι καιρικές συνθήκες βοηθούν την προετοιμασία των Φινλανδών ενόψει ΑΠΟΕΛ αφού στη χώρα τους επικρατεί καύσωνας με τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα στους 30 βαθμούς!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!