Με ενθουσιασμό και συγκέντρωση

Δεν είναι απειλή αλλά μια πραγματικότητα. Ο Γιοβάνοβιτς στα πλαίσια της δημοσιογραφικής του διάσκεψης προειδοποίησε τους παίκτες της Βίσλα ότι θα ζήσουν κάτι που δεν έχουν ξαναδεί! Όπως αντιλαμβάνεστε η ατάκα του προπονητή μας έφτιαξε από σήμερα την ατμόσφαιρα και ανεβάζει την αδρεναλίνη πολλές ώρες πριν πάμε στο ΓΣΠ. Κατά τα άλλα ο προπονητής μας παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά μετρημένος στις τοποθετήσεις του αλλά και αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα. Για την κριτική του όσον αφορά τον πρώτο αγώνα και αν ήταν αυστηρός με αυτή «Είναι η δικιά μου άποψη. Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Ίσως χρησιμοποίησα σκληρά λόγια για την προσπάθεια παικτών μου. Υπήρχαν πράγματα στο παιχνίδι που δεν μου άρεσαν. Αυτό αφορούσε όχι τον έλεγχο, διότι τον έλεγχο του παιχνιδιού τον είχαμε, αλλά περισσότερο αφορούσαν στο τελείωμα των φάσεων και σε συνεργασίες που έπρεπε να έχουμε για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Όταν αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού δεν είναι στο επίπεδο που έπρεπε δεν μπορούμε να περηφανευόμαστε ότι μας φτάνει μια καλή απόδοση»

Για τις απουσίες Σολάρι και Ατόρνο «Είναι σημαντικές αλλά είμαστε ομάδα που είναι αρκετό χρόνο μαζί και σίγουρα έχουμε λύσεις για όποιο τρόπο παιχνιδιού επιλέξουμε».

Για το τι είναι πιο σημαντικό, άμυνα ή επίθεση, σημείωσε πως «σε τέτοιου είδους νοκ άουτ παιχνίδια τεράστια σημασία έχει και η αμυντική και η επιθετική λειτουργία, αν αναλογιστούμε ότι πρέπει να ανατρέψουμε ένα 1-0». 

Για την άποψη του Μαάσκαντ ότι η νίκη της Βίσλα ήταν τελικά δίκαιη  «Εμείς ξέραμε ότι και τα δυο παιχνίδια θα ήταν δύσκολα και για τις δυο ομάδες. Και εκείνο που έχει σημασία για εμάς είναι ότι στα πλέι οφ παίζουν μόνο καλές ομάδες. Το είδατε μετά τα πρώτα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι πόσο εμείς θα ανεβάσουμε απόδοση για να ανατρέψουμε το σκορ. Μας ενδιαφέρει είναι το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε ομάδα που σέβεται όλους τους αντιπάλους αλλά βασιζόμαστε στον εαυτό μας και στο δικό μας παιχνίδι»

Για τις καιρικές συνθήκες «Στην Κύπρο έχει περισσότερη ζέστη απ’ ότι την Πολωνία όμως το παιχνίδι είναι στις δέκα το βράδυ όπου οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για τους ποδοσφαιριστές και για τους φίλους των ομάδων που θα έρθουν στο γήπεδο. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΑΠΟΕΛ, σε όλα τα παιχνίδια, καμιά ομάδα δεν παραπονέθηκε για τη ζέστη όταν παίζαμε τέτοια ώρα».

Για τα περί τέλειου παιχνιδιού«Έχουμε 90 λεπτά για μια ανατροπή που μπορεί να μας φτάσουν μπορεί και όχι. Έτσι μέσα στον ενθουσιασμό μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!