Με Εργοτέλη πριν την μάχη

Την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα πριν τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρω θα έχουν οι οπαδοί μας όπως προκύπτει από το πρόγραμμα φιλικών που ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Η ομάδα της Κρήτης θα βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία και στις 21 Ιουλίου (20:30) θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας επιστρέφει στην Κύπρο από την Πολωνία στις 19 Ιουλίου ενώ ο πρώτος αγώνας του προκριματικού είναι στις 29 του ίδιου μήνα. Μπορεί το φιλικό με τον Εργοτέλη να είναι το τελευταίο πριν τους καθοριστικούς αγώνες αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Δώνης θα ανοίξει τα χαρτιά του. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιους αγώνες οι προπονητές επιχειρούν να «κρύψουν» πράγματα από τους αντιπάλους. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 18 Ιουλίου θα γνωρίζουμε και τον αντίπαλο μας.

Μια άλλη παράμετρος που ίσως παίξει ρόλο είναι η ανάγκη να προστατευτούν κάποιοι παίκτες. Η τρομερή αργοπορία που παρατηρήθηκε στην ολοκλήρωση του προγραμματισμού στέλνει την ομάδα στα προκριματικά με λιγότερες ποσοτικά και ποιοτικά επιλογές και παράλληλα κάνει απαγορευτική την απουσία συγκεκριμένων παικτών στους οποίους θα στηριχτούμε. Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια να προκύψουν άλλοι τραυματισμοί το επόμενο δεκαήμερο.

Τελειώνει το σίριαλ

Σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί η μεταγραφή του Ντε Βινσέτι αφού θεωρείται απίθανο να σκαρφιστεί κάτι άλλο ο Ολυμπιακός για να προκληθεί περαιτέρω καθυστέρηση. Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και το ζητούμενο είναι να πάει ο παίκτης το συντομότερο στην Πολωνία αφού ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!