Με Ζούλτε για τους νέους αγώνες της χρονιάς

Αποφύγαμε τα χειρότερα όσον αφορά την κλήρωση αφού η Βελγική Ζούλτε είναι μεν καλή ομάδα αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί επιπέδου Κούμπαν, οπότε έχουμε καθήκον να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Βέλγιο γεγονός που θεωρείται θετικό αφού θα έχουμε τον καθοριστικό επαναληπτικό στην έδρα μας. Η Ζulte Waregem αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League χάνοντας με 3-0 και 2-0 από την Αιντχόβεν. Η Ζούλτεν έκανε πέρσι την καλύτερη της πορεία στο Βελγικόπρωτάθλημα τερματίζοντας στη δεύτερη θέση που της έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η Βελγική ομάδα βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας αφού το Βελγικό πρωτάθλημα άρχισε πριν 3 εβδομάδες. Στις πρώτες δυο αγωνιστικές πέτυχε ισάριθμες νίκες επί της Λιρς (1-2) και την Κόρτραϊκ (1-0). Την Κυριακή η Ζούλτεν αντιμετωπίζει την Μπρίζ και λογικά ο Σέρτζιο θα θέλει να δει από κοντά το παιχνίδι.

Ο προπονητής τους Francky Dury, 56 χρονών, ανάλαβε την ομάδα πέρσι.

 

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τους Mbaye Leye. Πέρσι είχε 30 συμμετοχές και 10 γκολ!

 

Το γήπεδο Regenboog δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες της ΟΥΕΦΑ και έτσι θα χρησιμοποιηθεί το πιο κάτω γήπεδο, έδρα της Anderlecht.

 

Τίποτα το ιδιαίτερο οι οπαδοί τους!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!