Με λίγη τύχη

Η προσοχή όλων στρέφεται εκ νέου στην Ελβετία όπου σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό του champions league . Το όνειρο για συμμετοχή στου ομίλους του champions league αλλά και ο πιο εφικτός στόχος της συμμετοχής σε αυτούς του europa περνά από τον τρίτο προκριματικό. Η ομάδα μας θα χρειαστεί τη βοήθεια και της τύχης αφού η πλειοψηφία των πιθανών αντιπάλων μας θεωρούνται ομάδες που μόνο με θαύμα μπορούμε να αποκλείσουμε. Είναι για αυτό που ακόμα και σε επίπεδο διοίκησης τονίζεται η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θεωρητικά τουλάχιστον να μας αφήνει περιθώρια πρόκρισης.

Ποια μπορεί να είναι αυτή η ομάδα; Λέφκσι Σόφιας και Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρούνται οι πιο προσιτές έστω και αν αυτές με τη σειρά τους θεωρούνται υπολογίσιμος αντίπαλος με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Στην κατηγορία αυτή μπορεί να βάλει κάποιος και τη Βίσλα Κρακοβίας η οποία μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Λιβάδια θα πρέπει να παλέψει για την πρόκριση.

Στη συνέχεια το πράγμα αρχίζει να αγριεύει αφού οι Μπάτε, Σλάβια Πράγας, Παρτιζαν, Ντιναμό, Ζυρίχη αλλά και η Κοπεγχάγη θεωρούνται ανώτερες ομάδες με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς που αγωνίζονται σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Τέλος υπάρχει και ο Ολυμπιακός και παρόλο που κάποιοι θα ήθελαν να δουν ξανά μια ελληνοκυπριακή ποδοσφαιρική κόντρα δεν πιστεύομε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα. Σίγουρο το κίνητρο να αποκλείσουμε την ομάδα του Κετσπάγια θα είναι τεράστιο αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι κανένας στην ομάδα του Πειραιά δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με πέρσι.

Αναμονή λοιπόν για λίγες ακόμα ώρες για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει ο τρίτος προκριματικός…

ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ
Σε όλους τους φίλους ομονοιάτες που έστειλαν emails σχετικά με το ότι «μας έλειψαν» οι φωτογραφίες στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ τους προκαλούμε απλά να κοιτάξουν πιο κάτω:

Οι επόμενοι στο ΑΠΟΕΛ-ΠΑΝΤΟΥ: 440-Serbia, 441-Cyprus, 442-USA(las Vegas), 443-Czech Republic, 444-Spain (Cordoba), 445-Spain (Barcelona), 446-Finland, 447-France, 448-Greece (Skianthos), 449-Libya, 450-Austria, 4541-Hungary, 452-Disneyland, 453-Hungary, 454-Disneyland, 455-Hungary, Germany, 456-Spain (Sevilla).

xxx

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!