Με λίγη τύχη…

Η προσοχή όλων μας στρέφεται σήμερα στη Νυόν της Ελβετίας όπου στις 1.00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η κλήρωση για την προκριματική φάση του Champions League Το ΑΠΟΕΛ όπως είναι γνωστό θα συμμετάσχει στο δεύτερο προκριματικό και θα μπει στο γκρουπ των δυνατών. Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι να κληρωθούμε με έναν πραγματικά εύκολο αντίπαλο έτσι ώστε εύκολα ή δύσκολα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον 3ο προκριματικό. Το όνειρο ή στόχος για τους πιο αισιόδοξους των Ομίλων του Champions League περνά και από τη φάση αυτή όπου ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και Μπάτε θεωρούνται οι πλέον δύσκολες.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι μια πορεία όσον το δυνατό μακρύτερη η οποία θα μπορέσει να φέρει και τα οικονομικά οφέλη που επιζητά και η διοίκηση. Με τα δεδομένα σε αυτό τον τομέα να μην είναι και τα καλύτερα δυνατά για το ΑΠΟΕΛ, η είσοδος στους ομίλους του νέου Europa Cup θα θεωρηθεί επίσης τεράστια επιτυχία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη στον επιθυμητό βαθμό στον πρώτο αγώνα (14-15 Ιουλίου) κάτι το οποίο αναμένουμε να ξεπεραστεί από την ανωτερότητα μας έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου. Γύρω στο μεσημέρι οι θεωρίες και οι εικασίες θα γίνουν πράξη αφού θα ξέρουμε τον αντίπαλο και τη δυναμικότητα του.

Φουλ ρυθμοί στη δροσερή Αυστρία
Η προετοιμασία στην Αυστρία αρχίζει από σήμερα σε φουλ ρυθμούς με διπλές προπονήσεις και το βάρος να πέφτει αρχικά στην απόκτηση της απαιτούμενης φυσικής κατάστασης και σε μεταγενέστερο στάδιο στο λεγόμενο μοντάρισμα της ομάδας. Παρά το ότι ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά δεν έχει ακόμα αποκτηθεί και ίσως να μην προλάβει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, τα 4 φιλικά που έχουν προγραμματιστεί θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το νέο ΑΠΟΕΛ.

Πιθανοί αντίπαλοι σε Β προκριματικό
1. Μποέμιανς (Ιρλανδία)
2. Ζρίνσκι Μόσταρ (Βοσνία)
3. Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία)
4, Τζιόρτζια Τιφλίδας (Γεργία)
5. Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία)
6. Μασεντόνιτσα (Σκόπια)
7. FK Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)
8. Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία)
9. SK Τίρανα (Αλβανία)
10. Ακτόμπε (Καζακστάν)
11. Πιούνικ (Αρμενία)
12. Ριλ (Ουαλία)
13. Γκλεντόραν (Β. Ιρλανδία)
14. ΕΒ Στρέιμουρ (Ν. Φαρόε)
15. Ντουντελάντζε (Λουξεμβούργο)
16. Νικήτρια Α΄ προκριματικού
Πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου – Χιμπέρνιαν (Μάλτα)
17. Νικήτρια α΄ προκριματικού
Σάντα Λουτσία (Ανδόρα) – Πρωταθλήτρια Σαν Μαρίνο

Πιθανοί αντίπαλοι σε Γ προκριματικό
Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα)
Κοπεγχάγη (Δανία)
Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία)
Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Λέφσκι ή ΤΣΣΚΑ (Βουλγαρία)
Ζυρίχη (Ελβετία)
Βίσλα (Πολωνία)
Μπάτε (Λευκορωσίας)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!