Με μπροστάρη τον Σαντίν

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανάγκη του ΑΠΟΕΛ στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε ήταν η απόκτηση ενός επιθετικούς της προκοπής. Η ανάγκη ήταν άμεση και είναι για αυτό που ο ο Σεζάρ Σαντίν βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Κύπρο και προπονείται με την υπόλοιπή ομάδα. Ο σημαντικότατος αγώνας με την πρωτοπόρο Αελ είναι προ των πυλών και η παρουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού κρίνεται επιβεβλημένη έτσι ώστε να έχουμε στο αρχικό σχήμα έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ο Σαντίν κάνει μάχη με τον χρόνο έτσι ώστε να μπορέσει να αφομοιώσει όσα πιο πολλά πράγματα μπορεί για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και κάθε συμπαίκτη του ξεχωριστά. Ένας από τους λόγους που ακυρώθηκε το χτεσινό ρεπό ήταν και αυτός αφού κάθε προπόνηση κρίνεται σημαντική και ο αγώνας που έρχεται το ίδιο.

Η ομάδας με ένα σερί τεσσάρων νικών μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς και το ζητούμενο το απόγευμα του Σαββάτου είναι να μεγαλώσει αυτό το σερί. Η συμμετοχή του Σαντίν στο αρχικό σχήμα κρύβει και παγίδες αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε άλλον αξιόλογο επιθετικό στο ρόστερ.

Ο Δώνης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το ποιοι 11 θα ξεκινήσουν ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα. Ο Μαντούκα είναι μια άλλη εκκρεμότητα αλλά οι πιθανότητες καθημερινά αυξάνονται αφού ο Βραζιλιάνος ανταποκρίνεται στις αυξημένες εντάσεις.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!