Με νίκη αλλάζει το πράγμα

Είναι γεγονός ότι η ήττα από τον Ερμή ήταν ένα πισωγύρισμα. Πέραν από τις βαθμολογικές συνέπειες έπληξε και το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ αφού όλοι θεωρούσαν ότι δεν θα κατεβαίναμε από την κορυφή. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για μοιρολόι ή απόδοση ευθυνών πέραν αυτών που έχουν ήδη αναδειχθεί. Σήμερα η ομάδα πάει στο Τσιρείο έχοντας σαν μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουν λεχθεί πολλά για τη νέα προσέγγιση που πρέπει να έχει η ομάδα, την πίστη όλων στον Αρχάγγελο για το ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα καθώς και για την ανάγκη για αγωνιστική βελτίωση.

Σύμφωνα με το γκάλοπ του site μας ένα σημαντικό ποσοστό που ανέρχεται στο 34% δεν πιστεύει ότι η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρόκειται για αυτούς που έχουν κλονιστεί περισσότερο από την τελευταία ήττα. Είναι παράλληλα αυτοί που θα αρχίσουν να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα αν αύριο επιστρέψουμε νικητές από το Τσίρειο.

Είναι για αυτό που μια σχολή σκέψης λέει ότι ο αγώνας με τον Απόλλων είναι ο πιο σημαντικός. Μέχρι τον επόμενο όμως αφού εφόσον κερδίσουμε τον Απόλλωνα θα πρέπει να κερδίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο!

Ο αγώνας του Τσιρείου είναι λίγες ώρες μακρία οπότε τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ο Δώνης και οι παίκτες με την συμπαράσταση των πιστών οπαδών μας καλούνται να κάνουν τα λόγια πράξεις. Τόσα απλά!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!