Με πάθος για τη νίκη

Το champions league πολύ σύντομα θα είναι μια αξέχαστη, περήφανη ανάμνηση και όλοι θα στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Είναι για αυτό που έγκαιρα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούνε να υπερασπιστούμε επάξια τον τίτλο μας και ο καλύτερος τρόπος είναι να κερδίσουμε την Ανόρθωση. Ο βαθμός δυσκολίας είναι δεδομένος αφού η ομάδα της Αμμοχώστου έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος ενώ σε έναν ακόμα αγώνα η ομάδα μας έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κοσόφσκι ο οποίος έχει δυο εβδομηντάλεπτα στα πόδια του τις τελευταίες 5 μέρες και κάτι τέτοιο ερμηνεύτηκε ως επικίνδυνο παρά πλήρης ετοιμότητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως και στον τελευταίο αγώνα με τη Σαλαμίνα θα είναι η μεσοεπιθετική λειτουργία και το γκολ. Ο Χαραλαμπίδης καλείται να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να πάρει την ομάδα στους ώμους του.

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος το ΑΠΟΕΛ πρέπει να μπορέσει να γίνει απειλητικό αλλά και να σκοράρει. Η απουσία των Ζεβλάκοφ και Σικορά οι οποίοι δεν κρίθηκαν έτοιμοι ούτε για να είναι στην πάγκο δεν αφήνει ουσιαστικές επιλογές. O Μοράις αναμένεται να επιτρέψει στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μιχαήλ ενώ ο Ηλία θα πάρει τη θέση του τραυματία Χάτζι.

Ο κόσμος με τη σειρά του μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα και είναι αυτό που πρέπει να κερδίσουμε και αυτή την μάχη. Επειδή αναμένεται να γίνει πανικός στις εισόδους του γηπέδου λόγω των ελέγχων ταυτοτήτων, ο κόσμος προτρέπετε να πάει στο γήπεδο έγκαιρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!