Με πίστη για την πρόκριση

Η μεγάλη στιγμή έφτασε αφού απόψε η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με την Γιάπλονετς στον επαναληπτικό που θα κρίνει ποια ομάδα θα προχωρήσει στην επόμενη φάση του europa league. To 1-0 του πρώτου αγώνα έδωσε στην ομάδα μας ένα ελαφρύ προβάδισμα το οποίο όμως δεν αρκεί για να φέρει την πρόκριση. Παρά την όποια αισιοδοξία των γηπεδούχων τα δεδομένα λένε ότι ένα καλό ΑΠΟΕΛ μπορεί να φύγει από το γήπεδο των Τσέχων με την πρόκριση. Η γνωστή συνταγή του Γιοβάνοβιτς με βασικά συστατικά την σοβαρότητα και τη σωστή προετοιμασία μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η χτεσινή χαρά που πρόσφερε σε χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενους αποελίστες η τεσσάρα της Σαλτσμπουρκ δεν πρέπει να μας παρασύρει αφού το ζητούμενο πλέον είναι τι θα κάνει η δική μας ομάδα.

Η τελευταία προπόνηση επί Τσέχικου εδάφους δεν επιφύλαξε οποιεσδήποτε δυσάρεστες εκπλήξεις έτσι ο προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Θεωρείται απίθανο να δούμε στο αρχικό σχήμα τον Μοράις που δεν θεωρείται έτοιμος, έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε την ίδια εντεκάδα με τον πρώτο αγώνα. Και αυτό γιατί ο Γιοβάνοβιτς τονίζει τη σημασία που θα έχει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να αποφύγουμε οπωσδήποτε την παθητική άμυνα. Θεωρείται δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα πιεστούμε από τους γηπεδούχους και το ζητούμενο είναι να αντιδράσουμε σωστά.

Αυτό ιδανικά σημαίνει να κλείσουμε τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη αλλά και να κρατήσουμε την μπάλα με τρόπο δημιουργικό. Το ΑΠΟΕΛ όπως προκύπτει θα επιδιώξει το γκολ αφού οποιαδήποτε άλλη τακτική ίσως αποδειχτεί καταστροφική. Κάποιες δημοσιογραφικές ή οπαδικές εικασίες κάνουν λόγο για πιθανή συμμετοχή του Αλμέιδα ή και του Σατσία στο αρχικά σχήμα. Ο Γιοβάνοβιτς αρέσκεται κάποτε σε αλλαγές-εκπλήξεις αλλά κανείς δε γνωρίζει τι πραγματικά έχει καταστρώσει στο μυαλό του.

Με τους πορτοκαλί στο πέταλο
700 περίπου πιστοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν το παρών τους στο σημερινό αγώνα και θα πάρουν θέση στο πέταλο του γηπέδου της Γιάπλονετς. Από εκεί θα δώσουν τη δική τους μάχη στην προσπάθεια να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο σκορ πρόκρισης που θέλει. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άτομα που προγραμματίζουν να φτάσουν στην Πράγα οδικώς και από εκεί στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!