Με πίστη για το πρώτο βήμα

Η ώρα που περιμέναμε έφτασε. Απόψε στις 9.45 ο ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί και πάλι απέναντι από μια τεράστια πρόκληση και όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει και αυτή τη φορά. Το σεντόνι του Champions League και ο σχετικός ύμνος θα υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς στο αφιλόξενο «Χενρίκα Ρεϊμάνα». Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από ένα αποτέλεσμα που θα θέσει βάσεις πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στη Λευκωσία. Οι απουσίες των Πουρσαϊτίδη και Ατόρνο είναι σημαντικές αλλά δεν μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Ο προπονητής μας όπως δήλωσε και ψες κατέληξε στο πλάνο του και γνωρίζει πως και με ποιους θα επιχειρήσει να αλώσει την καυτή έδρα των Πολωνών. Αγωνιστική πειθαρχία που θα εκμηδενίσει τα λάθη και εφαρμογή του πλάνου με το οποίο θα επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.

Τις τελευταίες μέρες παίκτες και τεχνική ηγεσία ανάλωσαν πολλές ώρες αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της Βίσλα ο οποίος είναι συγκεκριμένος και κατά τον προπονητή μας αντιμετωπίσιμος. Η καλή αμυντική λειτουργία είναι το ζητούμενο σε ένα αγώνα όπου γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και με τη στήριξη των οπαδών τους θα επιδιώξουν το τέρμα.

Απαιτείται όμως να έχουμε και επιθετικούς προσανατολισμούς έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχουν εντοπιστεί όταν χάνουν την μπάλα. Ο Μαρσίνιο θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή αφού είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Απομένουν μόνο λίγες ώρες και οι προβλέψεις για 11αδα και αντι Πουρσαϊτίδη δεν παίζουν πλέον και ιδιαίτερη σημασία. Όλα συνηγορούν ότι δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την 11αδα της Μπρατισλάβα αλλά ο Γιοβάνοβιτς μας ξάφνιασε πολλές  φορές στο παρελθόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!