Με πίστη και διάθεση

Μήνυμα πίστης αλλά και επίγνωσης των δυσκολιών που υπάρχουν όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη έστειλε ο Γιοβάνοβιτς στα πλαίσια της δημοσιογραφικής του διάσκεψης πριν τον αγώνα. Ο προπονητής μας αρνήθηκε ότι ο αγώνας με τη Ζενίτ θα είναι κομβικής σημασίας και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το αγωνιστικό του πλάνου σε κανέναν αγώνα.  Συναισθήματα του σήμερα και προ διετίας«Τα συναισθήματα πάντα παραμένουν ίδια πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια, τότε ήταν πρώτο παιχνίδι στους ομίλους τώρα έχουμε πίσω μας αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα είμαστε συνηθισμένοι και έχουμε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μας».

Αγωνιστικό πλάνο«Όπως όλα τα υπόλοιπα μέχρι τώρα και τα επόμενα που έρχονται. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να αποδείξουμε πως δεν βρισκόμαστε τυχαία σε αυτή την διοργάνωση».

Διαφορές Champions League με Κύπρο«Στο επίπεδο των Ομίλων είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και έχουν πολύ ψηλό ρυθμό. Στο βαθμό που μπορούμε θα το κάνουμε. Για μένα είναι σημαντικό να καταλάβετε πως είναι πολύ διαφορετικό το πρωτάθλημα των τεσσάρων χωρών. Είναι δύσκολο να αλλάζεις του ρυθμούς από το πρωτάθλημα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο με όποιο κόστος θα έχει για μας».

Για τους στόχους μας: «Δεν είμαστε ομάδα που επειδή συμμετέχει δύο φορές στους ομίλους είναι σε θέση να βάζει στόχους και ιδιαίτερα αν έχεις απέναντι σου ομάδες όπως η Πόρτο, η Σαχτάρ και η Ζενίτ. Δεν πρέπει η παρουσία μας τις δύο φορές στους ομίλους να ερμηνευτεί πως είμαστε στο επίπεδο αυτών των ομάδων και μπορούμε να βάζουμε τόσο εύκολα τους στόχους. Το θέμα είναι αν μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

Τι σημαίνει η παρουσία μας για δεύτερη φορά στους ομίλους: «Είναι μια συνέχεια γιατί όπως είχα τονίσει πολλές φορές, το να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι φανταστικό αλλά αυτό σου ανοίγει και μια ευκαιρία να παρουσιάσεις την ομάδα σου σε ένα πιο ψηλό επίπεδο και κάθε φορά αυτή η προσπάθεια είναι όλο και πιο σημαντική και ελπίζω να υπάρχουν αυτές οι προκλήσεις μπροστά μας»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!