Με πόλο έλξης τον Τιμούρ

Η ομάδα μας επιστρέφει απόψε στις εγχώριες υποχρεώσεις της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και η προσοχή όλων που θα βρεθούν στο ΓΣΠ αναμένεται να είναι στον Γεωργιανό αφού στο πρόσωπο του εναποθέτουμε τις προσδοκίες μας για ακόμα και άμεση ανάκαμψη.

Καθόλου τυχαία ο προπονητής μας είπε ότι δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από την μια μέρα στην άλλη θέλοντας να μας προετοιμάσει αλλά και για να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών. Επειδή όμως πρόκειται για έναν τελειομανή και απαιτητικό προπονητή θεωρούμε ότι θα μπορέσει να βάλει άμεσα τη σφραγίδα του. Το σίγουρο είναι ότι η ψυχολογία έστω και αν υπάρχει το βάρος του αποκλεισμού από το Champions League έχει αλλάξει προς το καλύτερο με την ερχομό του Κετσπάγια.

Οι παίκτες με τη σειρά τους καλούνται να δείξουν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό και παρά το ότι θα περιοριστούν στο Europa League θα πρέπει να δείχνουν κάθε εβδομάδα ότι αντιλαμβάνονται τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η άγνωστη Πάφος έρχεται στο ΓΣΠ ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να αμυνθεί με τρόπο που θα αναδείξει τα γνωστά προβλήματα μας. Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο να τελειώσει φάσεις και είναι σε αυτούς τους τομείς που ο Κετσπάγια ήδη προσπαθεί να βρει λύσεις.

Ελπίζουμε απόψε να γίνει μια αρχή προς το καλύτερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!