Με σοβαρότητα για νίκη-πρόκριση

Το αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει ότι δίκαια σχετικοί και άσχετοι μας έχουν χρίσει το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, θέλει να εξασφαλίσει το απόγευμα η ομάδα μας. Η Tauras είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα κάτι που για το οποίο φαίνεται να έχει φροντίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το ΑΠΟΕΛ με την περσινή συμμετοχή τους στους ομίλους του champions league έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη όχι μόνο για τις άλλες ομάδες αλλά και για το τι αναμένουν όλοι και από την ίδια την ομάδα μας. Η πορεία της Ανόρθωσης την επόμενη χρονιά της συμμετοχής στους ομίλους είναι παράδειγμα προς αποφυγή και κάτι που πρέπει να γυροφέρνει στο μυαλών όλων μας.

Η ομάδα της Λιθουανίας είναι άγνωστη σε όλους μας όχι όμως στη τεχνική ηγεσία η οποία κατάφερε να την αποκρυπτογραφήσει και να μεταφέρει τα τρωτά της σημεία στους ποδοσφαιριστές μας. Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του χτες στάθηκε στην ετοιμότητα των Λιθουανών σε μια προσπάθεια του να επιστήσει την προσοχή όλων. Απέναντι στην ετοιμότητα αυτή θα πρέπει να επιδείξουμε ομαδική και ατομική ποιότητα που θα επιτρέψει να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να πετύχουμε ένα τουλάχιστον τέρμα.

Οι εκτιμήσεις για την εντεκάδα που θα παρατάξει ο προπονητής μας σχετίζονται όπως είναι φυσικό με αυτήν που προτίμησε και στον αγώνα με την Αελ. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια αλλαγή με τον Χιώτη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Θεωρείται απίθανο να μην αρχίσει τον αγώνα ο Σολωμού ενώ αν θα δούμε κάποια άλλη διαφοροποίηση αυτή θα είναι στη μεσαία γραμμή σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Τρισκόφσκι ή ο Πίντο αντί ενός εκ των Μπρούσερ ή Μαρσίνιο.

Ο αγώνας για όσους το ξέχασαν αρχίζει στις 6 το απόγευμα και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Άλφα. Οι καιρικές συνθήκες στη Λιθουανία είναι καλές και η βροχή που πέφτει κατά διαστήματα δεν αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα. Πέραν των τριών αντιπροέδρων αλλά και του Κυριάκου Ζιβανάρη στο πλευρό των παικτών είναι περίπου 50 οπαδοί μας ενώ άλλοι 10 περίπου αναμένεται να ταξιδέψουν από μόνοι τους και θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο.

Πετυχημένη η επέμβαση του προέδρου
Όπως γράψαμε από χτες η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου στέφθηκε με επιτυχία, γεγονός που χαροποίησε τους πάντες και πιο πολύ την οικογένεια του προέδρου. Ο πρόεδρος έχει στο πλευρό του τη γυναίκα του η οποία διαμήνυσε ότι όλα πάνε βάσει των εκτιμήσεων και οδηγιών των ιατρών που παρακολουθούν τον πρόεδρο. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία επιστροφής στην Κύπρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!