Με Στέαουα στις 7 απόψε

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να είναι στο μουντιάλ και στους αγώνες που άρχισαν να γίνονται ενδιαφέρον αλλά το ΑΠΟΕΛ κάνει τις δικές του μάχες στην Αυστρία. Μάχες για να είναι έτοιμο και δυνατό όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ σύντομα. Μέσα στα πλαίσια αυτά είναι προγραμματισμένο σήμερα το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας εναντίας της γνωστής σε όλους Στέαουα Βουκουρεστίου. Ο αντίπαλος θεωρείται ιδανικός για τον προπονητή μας έτσι ώστε να μπορέσει να δει με μεγαλύτερη σιγουριά κάποια πράγματα όσον αφορά την ομάδα μας. Ο βαθμός ετοιμότητας επιπλέον μετά από μια εβδομάδα στο Ομπερτραόυν είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που θέλει να αρχίσει να βλέπει ο Ιβάν είναι αν οι παίκτες του άρχισαν να αφομοιώνουν τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται. Η σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής και κατ΄επέκταση ο τρόπος που λειτουργούμε όταν κρατάμε την μπάλα και προσπαθούμε για το γκολ είναι το ζητούμενο. Και αυτό γιατί οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα θα πρέπει να δέσουν το συντομότερο δυνατό με τους παλιούς και να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Από τους νεοφερμένους στο φιλικό με την Λοκομοτίβ αγωνίστηκε βασικός μόνο ο Σολάρι ενώ αγωνίστηκαν για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο οι υπόλοιποι πλην του Μαντούκα. Σήμερα όλοι αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής γεγονός που θα βοηθήσει την τεχνική ηγεσία να βγάλει κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητας τους.

Στα μεταγραφική η εβδομάδα που μπαίνει θεωρείται σημαντική αφού θα ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις που βρίσκονται ενώπιων της επιτροπής προγραμματισμού. Αυτό σημαίνει πως είτε θα έχουμε ευχάριστα νέα με κάποιον παίκτη να έρχεται Κύπρο-Αυστρία ή ξανά νέα λίστα υποψηφίων σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κανενός από αυτούς που αξιολογούνται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!