Με στόχο τη νίκη

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται σήμερα στις 7:00 με τη FK Pelister και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν το ντεπούτο της νέας ομάδα. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα παρατράγουδο και το ΑΠΟΕΛ δείχνει πανέτοιμο για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση με νίκη στην έδρα του αντιπάλου. Σίγουρα η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι, και με νίκη θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, αφού όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε καλύτεροι από τους Σκοπιανούς.

Την ανωτερότητα της ομάδας μας τόνισε και ο Γιοβάνοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, προσθέτοντας όμως ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Συνεχίζοντας ανάφερε ότι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι παίζουν μακριά από τη φυσική τους έδρα είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Ο προπονητής μας έχει ήδη αποφασίσει ποιοι θα αποτελέσουν τη βασική εντεκάδα, χωρίς όμως να αναφέρει τίποτα περισσότερο. Φρόντισε να μην αποκαλύψει καθόλου τα πλάνα του αφού και στο οικογενειακό δίτερμα της προπόνηση ήταν δύσκολο να διακρίνει κανείς το αρχικό σχήμα.

>

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε γήπεδο που απέχει 200 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της ομάδα της FK Pelister . Αναμένεται πως στο γήπεδο θα βρίσκονται γύρω στις 3000 Σκοπιανοί, που όπως φαίνεται και μέσα από τα φόρουμς τους, γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτούς. Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι οι παίκτες μας να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Και ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο σημερινό παιχνίδι, η διοίκηση προχώρησε στην αναμενόμενη λύση του συμβολαίου με το Ζε Κάρλος. Ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Άλλος ένας παίκτης λοιπόν που μπαίνει στη «μαύρη λίστα» των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!