Με συνταγή Γιοβάνοβιτς

Μπορεί να μας αρέσουν οι καραμελίτσες λόγω του +7 αλλά όλοι αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι να φάμε το πραγματικό γλυκό. Οι δυο επόμενοι είναι άκρως σημαντικοί αφού αν καταφέρουμε να κερδίσουμε Απόλλωνα και Αεκ θα στείλουμε στο βάτραχο και την παρέα του το μήνυμα ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να τους βάλουμε μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Η διατήρηση της σημαντικής βαθμολογικής διαφοράς περνά από τον κυριακάτικο αγώνα όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη. Δεν μπορεί όμως να θεωρείται δεδομένη και είναι αυτό που προσπάθησε με τρόπο να πει και χτες στη δημοσιογραφική του διάσκεψη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο απολογισμός της μιας ισοπαλίας και μιας ήττας στους τελευταίους αγώνες με την ομάδα του Μιχαηλίδη δεν μας τιμά και πρέπει να λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο για όσους χρειάζονται και άλλα. Σε όσους έρθουν στη Λευκωσία αξίζει μια καλή φιλοξενία αφού πρόκειται για αυτούς που είχαν το θράσος να δηλώνουν ότι η διαιτησία του Δημητρίου δεν καθόρισε σε ένα μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του τελευταίου μεταξύ μας αγώνα.

Στο αγωνιστικό τομέα οι όποιες απουσίες θεωρούνται διαχειρίσημες αφού έχει καιρό που οι Μποαβεντούρα και Αλεξάνδρου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εικάζεται ότι θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και μια που μπορεί να παίζει είναι αυτή του Σολωμού ο οποίος έδειξε να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση εναντίον της ομόνοιας. Το αν αυτό έγινε λόγω της πίεσης του αγώνα ή για κάποιον άλλο λόγο είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Δύσκολα θα αλλάξει η διάταξη 4-5-1 στην οποία ο Μαρσίνιο έχει την ικανότητα να κάνει τα πράγματα που ζητά από αυτόν ο προπονητής ενώ όλοι αναμένουν από τον Αλμέιδα να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ιβάν και εκπλήξεις τείνουν να γίνουν δυο λέξεις συνώνυμες όσον αφορά επιλογές ατόμων οπότε το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να περιμένει μέχρι την Κυριακή!

Ο Απόλλωνας είναι μια ύπουλη ομάδα αφού τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του τον κάνουν απρόβλεπτο. Το τι πρέπει να θεωρούμε σίγουρο είναι ότι θα έρθουν στη Λευκωσία με στόχο να μας κάνουν δύσκολη τη ζωή. Αυτό δεν είναι κάτι νέο για το ΑΠΟΕΛ αφού αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες όταν παίζουμε στην έδρα μας. Μετά και τους δυο πρόσφατους αγώνες στο κύπελλο δεν υπάρχουν μυστικά και είναι δεδομένο ότι πρέπει να προσέξουμε τους γρήγορους ακραίους επιθετικούς τους όταν βγάζουν αντεπιθέσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!