«Με τέτοια νοοτροπία δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι»

Η πιο πάνω επισήμανση δεν είναι δίκη μας αλλά του πλέον αρμόδιου και παράλληλα του απόλυτου άρχοντα στο σημερινό ΑΠΟΕΛ. Ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί προ βδομάδων να έλεγε σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δε θα μπορέσουμε, αλλά πλέον και ο ίδιος δείχνει κλονισμένος με τα όσα δείχνει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο. Ο Ουζουνίδης δεν αφήνει τίποτα στη τύχη και ιδίως τις δηλώσεις του και το ότι αναγκάστηκε να πει ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να έχει τύχη με τέτοιες εμφανίσεις είναι μια παραδοχή που πληγώνει τους πάντες.

Πληγώνει γιατί το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν έχει δείξει ότι η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από αστάθεια στην απόδοση της, αγωνιστικά κενά και έλλειψη διάθεσης. Αν για τα πρώτα δυο μπορεί κάποιος να ξεγελάσει το αλάθητο κριτήριο του κόσμου για το τρίτο σημείο την έλλειψη δηλαδή διάθεσης και πάθους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Οι μόνοι που αποδεικνύουν ότι θέλουν πραγματικά δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι οι οπαδοί μας των οποίων η παρουσία και παλμός είναι σε κάθε αγώνα υπερικανοποιητικός. Είναι αυτοί που όταν το καλοκαίρι τα δυο βασικότερα μέλη της διοίκησης βρίσκονταν σε προσωπικές και οικονομικές διαμάχες, έκαναν νέο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας. Δυστυχώς όπως και στον αγώνα με το Παραλίμνι, έτσι και σε αυτόν με τον Ολυμπιακό το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε νωθρo, χωρίς την όρεξη και τσαμπουκά που πρέπει να έχουν οι παίκτες που διψούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αν και αποτελούμενος από κατώτερους ποδοσφαιριστές και με προϋπολογισμό που είναι τουλάχιστον κατά ένα εκατομμύριο λίρες χαμηλότερος του δικού μας κέρδισε τις εντυπώσεις και όχι μόνον. Και αυτό γιατί με μπροστάρη τον προπονητή του παρουσιάστηκε παθιασμένος και αποφασισμένος να δώσει όλες τους τις δυνάμεις και να απολαύσει το παιχνίδι.

Όλα αυτά λείπουν από το φετινό ΑΠΟΕΛ ή για να μην είμαστε απόλυτοι δεν παρουσιάζονται όσο και όποτε πρέπει. Μόνον εναντίον της Σαλαμίνας παίκτες και τεχνική ηγεσία έβγαλαν από μέσα τους πάθος και θέληση και αυτό γιατί είχαν κριθεί και κατακριθεί έντονα από μερίδα οπαδών μας. Η σταθερότητα και η συνεχής ανοδική πορεία πήγε στον κάλαθο των αχρήστων πολύ νωρίς και οι πάντες βυθίστηκαν πάλι στις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Μπορεί η οποιαδήποτε μορφή κριτικής να ενοχλεί διοίκηση και προπονητή αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν κρύβονται. Ας κάτσουν λοιπόν όλοι μαζί να δουν πως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση παρά να νομίζουν ότι τους κυνηγούν φαντάσματα.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Ξέρουμε τι έγινε στην προπόνηση του Σαββάτου και πως τα περιστατικά που δείχνουν ότι δεν είμαστε πραγματική ομάδα συνεχίζονται. Ξέρουμε ότι ο Μιχάλης Καψής δεν είναι τυχαίος όπως επίσης και οι επισημάνσεις του. Ξέρουμε ότι η σωστή διαχείριση μια παρατεταμένης κρίσης προϋποθέτει καλή θέληση και παραδοχή των όποιων λαθών από όλους και όχι ποτέ από κάποιους.

____________________________________________________

ΚΥΠΡΙAΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ BWIN

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!