Με τα γνωστά προβλήματα

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών έγιναν τρόπος ζωής πλέον στο ΑΠΟΕΛ οπότε η είδηση ότι θα απουσιάσουν σε έναν ακόμα αγώνα οι Πίντο, Χαραλαμπίδης, Ζόρζε δεν ξενίζει κανέναν. Η έννοια όλων δεν είναι τόσο η πορεία αποθεραπείας των πιο πάνω όπως επίσης και του Σατσιά, αλλά να μη συμβεί οτιδήποτε απρόοπτου με όσους αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό της Κύπρου. Δυστυχώς σε αυτούς προστέθηκε πλέον και ο Πουρσαϊτίδης ο οποίος δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και το καλύτερο θα ήταν να μη επιφορτιστεί με αχρείαστα λεπτά συμμετοχής.

Η προετοιμασία με τα πιο πάνω δεδομένα συνεχίζεται με πολλές απουσίες και χωρίς να μπορεί ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του να προετοιμάσουν την ομάδα όπως θα ήθελαν. Αυτό θα γίνει αρχίζοντας από την προπόνηση της Πέμπτης όταν θα επιστρέψουν όσοι απουσιάζουν ενώ τότε θα ξεκαθαρίσει και επίσημα ότι δεν μπορούν να υπολογίζονται όσοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Μετά και από την τελευταία ισοπαλία η ομάδα μας δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Μπορεί αυτό να ακούεται στερεότυπο αλλά είναι μια πραγματικότητα αφού αν δεν κερδίσουμε την ΑΕΛ τα βαθμολογικά δεδομένα θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια μας. Η μουρμούρα και η απογοήτευση ίσως λάβουν διαστάσεις που κανένας δε θέλει οπότε η νίκη είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία!

Δεν κινδυνολογούμε και ούτε θέλουμε να αγχώσουμε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές μας αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τις προεκτάσεις κάθε αποτελέσματος. Νίκη λοιπόν για να επανέλθει η ηρεμία και να μπορέσουμε με καθαρό μυαλό να ετοιμαστούμε ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!