Με την ετικέτα του αουτσάιντερ

Μπορεί με το άκουσμα του αντιπάλου ο Φοίβος Ερωτοκρίτου να δήλωσε ότι η πρόκριση εξαρτάται πρωτίστως από το ΑΠΟΕΛ, αλλά ώσπου πλησιάζει ο πρώτος αγώνας, οι πάντες ευθυγραμμίζονται με τις απόψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής μας θεωρεί την Παρτιζάν το φαβορί για πρόκριση αλλά τίποτα περισσότερο. Το ΑΠΟΕΛ κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να ανατρέψει τις προβλέψεις και τα δεδομένα και είναι αυτό που θα επιχειρηθεί με αρχή το βράδυ της Τετάρτης. Τα πιο πάνω δεδομένα αποτυπώνονται και στο σχετικό δημοψήφισμα της ιστοσελίδας μας αφού το 46% αυτών που έλαβαν μέρος θεωρεί την Παρτιζάν φαβορί και μόνο το 27% τη δική μας ομάδα.

Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα μας το ζητούμενο είναι ένα καλό αποτέλεσμα που θα αφήνει βάσιμες ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού. Το ιδανικό σενάριο λέει νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι τα περσινά αποτελέσματα με Ερυθρό Αστέρα αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε και αυτή τη φορά το γνωστό πλάνο με ένα προωθημένο επιθετικό και γεμάτο κέντρο. Η προσπάθεια θα είναι διπλή και θα αφορά τόσο τη διαφύλαξη του μηδέν παθητικού όσο και το να μπορέσουμε να σκοράρουμε τουλάχιστον μια φορά. Η αποκρυπτογράφηση της Παρτιζάν έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και το βάρος δίνεται πλέον στο να τονιστούν στους παίκτες τα σημεία που πρέπει να προσέξουν για ανταποκριθούν στις ιδιαιτερότητες του αγώνα.

Ο Γιοβάνοβιτς θα στηριχτεί στους παίκτες που γνωρίζει ο ένας τον άλλο και είναι για αυτό που θα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το αρχικό σχήμα δε θα συμπεριλαμβάνει νεοφερμένους. Ακόμα και για τον Σικορά για τον οποίο γράφεται ότι αναμένεται να βοηθήσει αν του ζητηθεί, έχουμε τις αμφιβολίες μας αν θα είναι καν στην αποστολή.

Ο κόσμος ανεξαρτήτως εντεκάδας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και περιμένει με αγωνία το βράδυ της Τετάρτης. Στο ΓΣΠ αναμένεται ή και πρέπει να βρεθούν 15 χιλιάδες οπαδοί μας οι οποίοι θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθει η νίκη που τόσο θέλουμε. Η μέχρι στιγμής προπώληση αφήνει ενθαρρυντικά στοιχεία ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα κάνουν ένα διάλλειμα από τις διακοπές του για να επιστρέψουν στη Λευκωσία αποκλειστικά για τον αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!