Με την ευχή να επιστρέψουν θριαμβευτές

Η αναχώρηση της απόστολης για το Βελιγράδι σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον επαναληπτικό της Τετάρτης. Τα δεδομένα είναι γνωστά αφού η ομάδα μας καλείται να διαχειριστεί σωστά το 2-0 του πρώτου αγώνα έτσι ώστε να βρεθεί στον τέταρτο προκριματικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το που έληξε ο πρώτος αγώνας φρόντισε να χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου ενόψει των δυσκολιών που θα βρούμε. Οι διάφορες δηλώσεις των αντιπάλων επιβεβαιώνουν το πιο πάνω αφού προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα στον κόσμο τους ότι μπορούν για την ανατροπή και ζητούν από όσους πάνε στο γήπεδο να είναι κάτι περισσότερο από εκδηλωτικοί.

Είναι για αυτό που οι παίκτες μας πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούν σωστά και στο ψυχολογικό τομέα αφού περίπου 30 χιλιάδες οπαδοί της Παρτιζάν θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν μια εχθρική ατμόσφαιρα. Αντίβαρο θα αποτελέσουν οι περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί μας που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα ταξιδέψει σύσσωμο αφού όλοι θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και ο καθένας να βοηθήσει με το δικό του τρόπο.

Πέραν αυτών όμως το παρών τους θα δώσουν και άλλοι επώνυμοι παράγοντες των οποίων η παρουσία δείχνει την κρισιμότητα και σημασία του αγώνα. Οι συνήθεις υόπτοι Λοϊζίδης και Ζιβανάρης θα δώσουν το παρών τους ενώ μετά από καιρό με την αποστολή θα ταξιδέψει και ο Πρόδρομος Πετρίδης. Μετά από χρόνια αποχής από εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες επανέρχεται δριμύτερος ο Χριστόδουλος Συμεωνίδης ενώ ακόμα και ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα βρεθούν στις κερκίδες του Παρτιζάνα το βράδυ της Τετάρτης.

Στο αγωνιστικό μέρος δεν υπάρχουν οπιαδήποτε προβλήματα και το ζητούμενο είναι αν ο προπονητής μας θα διαφοροποιήσει την εντεκάδα του πρώτου αγώνα. Θεωρείται δεδομένο ότι η διάταξη θα είναι η ίδια και το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτή τη φορά ο Αλεξάνδρου προτιμηθεί να αρχίσει τον αγώνα και μείνει στον πάγκο ο Κοσόφσκι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!