Με την κατάλληλη ψυχολογία στην Πάφο

Η είδηση για μετάθεση του αγώνα μας το βράδυ της Κυριακής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και με απογοήτευση από μερίδα οπαδών μας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε μετά από καιρό να έχει στη διάθεση του το μάξιμουμ των ημερών για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας αφού η ομάδα δείχνει να χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς, ιδιαίτερα τώρα που όλοι είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Επιπλέον η έστω και μια μέρα που κερδίθηκε δίνει καλές πιθανότητες στους Μιχαήλ και Σεγκιρί να προλάβουν τον αγώνα και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή.

Από πλευράς του κόσμου ήταν πολλοί αυτοί που προτιμούσαν να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο αφού θα διευκόλυνε τη μετάβαση τους στην Πάφο ενώ κάποιοι έκαναν πλάνα και για διαμονή το βράδυ της ίδιας μέρας. Είναι δεδομένο ότι η προσέλευση δεν θα ανταποκρίνεται στον όγκο και τη θέληση του κόσμου να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ενώ εκνευριστική διαδικασία θα είναι και η αναζήτηση χώρου για την τηλεοπτική παρακολούθηση του αγώνα. Και αυτό γιατί η LTV έστειλε τον αγώνα στο LTV Sports 1.

>

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει το δίλημμα του αν θα αλλάξει κάτι όσον αφορά την εντεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Από τη στιγμή που όλα δούλεψαν πολύ καλά εναντίον μάλιστα ενός δυνατού αντιπάλου, θα είναι δύσκολο να δούμε αλλαγές έστω και αν ο προπονητής μας τις συνηθίζει.

Ένα από τα ζητούμενα πάντως είναι να αρχίσουν να σκοράρουν και οι επιθετικοί μας αφού οι λύσεις που δίνει παίκτες που αγωνίζονται σε άμυνα και μεσαία γραμμή δεν μπορούν να θεωρηθούν μόνιμες. Όπως και στον αγώνα με την Άχνα και σε αντίθεση με αυτόν εναντίον της ΑΕΛ θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα που θα αμύνεται μαζικά και θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να τους διασπάσουμε μια τέτοια αμυντική τακτική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!