Με τη γνωστή συνταγή για τη νίκη

Μετά από αναμονή δύο εβδομάδων λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος η ομάδα μας μπαίνει σήμερα στον πιο καθοριστικό ίσως μήνα των υποχρεώσεων της. Η αρχή είναι πολύ δύσκολη αφού η Ανόρθωση όπως γράψαμε πολλές φορές τις τελευταίες μέρες θα πέσει μαχόμενη. Η νίκη για το ΑΠΟΕΛ είναι ο μοναδικός στόχος έστω και αν σε ένα ντέρπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Θεωρούμε τη νίκη μονόδρομο γιατί η ομάδα μας έδειξε ότι έχει όλα τα στοιχεία που αν τα παρουσιάσει θα φύγει νικήτρια και από το Παπαδόπουλος. Τα προβλήματα τραυματισμών που πονοκεφάλιαζαν τον Γιοβάνοβιτς στα μέσα της εβδομάδας ξεπεράστηκαν. Ο Χιώτης ακολουθεί ειδική αγωγή και έχει επανακτήσει ουσιαστικά τις δυνάμεις του και θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία μας. Έτοιμος θεωρείται και ο Νεκτάριος οπότε λύνεται ο γρίφος που τέθηκε από τον αγώνα με την ΕΝΠ, όταν αποχώρησε τραυματίας.

 Ο προπονητής μας πολύ δύσκολα θα αλλάξει τη διάταξη 4-5-1 σε κάτι άλλο αφού η καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το τελικό αποτέλεσμα. Μοράις και Πίντο έχουν κρατημένες τις δυο θέσεις, ενώ λίγο πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Μαρσίνιο. Στα δυο άκρα θα δούμε λογικά τους Μαντούκα και Τισκόφσκι ενώ το μόνο ερωτηματικό για εμάς είναι ποιος θα καλύψει τη θέση του προωθημένου επιθετικό. Θεωρητικά ο Σολάρι έχει προβάδισμα αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη αν ο Αλμέιδα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Η Ανόρθωση έκανε τα πάντα τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή αφού πλέον αγχώνονται ότι μπορεί να μπουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Πέραν της γνωστής εχθρικής ατμόσφαιρας που θα συναντήσουμε, θα δούμε και μια ομάδα με νέες προσθήκες λόγω των πρόσφατων μεταγραφών. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν είναι αμάθητοι από όλα αυτά και σίγουρα θα πρέπει να ανταποκριθούν στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν.

Οι τυχεροί που σε 55 λεπτά εξαφάνισαν τα εισιτήρια θα είναι ο δωδέκατος μας παίκτης αφού αντιλήφθηκαν εδώ και μέρες ότι αν περάσουμε νικηφόρα από τη συγκεκριμένη έδρα τα όνειρα των πράσινων θα παραμείνουν τέτοια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!