Με τη γνωστή συνταγή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στο πλάνο του αλλά οπως συνηθίζει μόνο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα γνωρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια αλλά και κάποιες ερωτηματικά που υπάρχουν ανάμεσα σε πολλούς σήμερα. Μπορεί λοιπόν κάποιες θέσεις να θεωρούνται καπαρωμένες αλλά υπάρχουν και αυτές για τις οποίες γίνονται προβλέψεις. Αρχίζοντας από την αμυντική γραμμή και το κέντρο της άμυνας υπάρχει ένα ερωτηματικό ανάμεσα στον κόσμο στο ποιος θα είναι δίπλα από τον Κόντη. Οι δυο επιλογές είναι ο Μπρούσερ ή ο Γκριτσάροφ αφού τυχόν συμμετοχή του Ζόρζε θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη. Ο Ολλανδός μόλις στους τελευταίους αγώνες πήρε θέση βασικού αφού ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από τραυματισμούς και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη ο Σκοπιανός βρίσκεται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας αλλά δείχνει να έχει δυσκολίες απέναντι σε γρήγορους επιθετικούς.

Η περίπτωση να κριθεί ανέτοιμος ο Πουρσαϊτίδης θεωρείται εξαιρετικά απομακρυσμένη αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα διαφοροποιηθούν τα πιο πάνω δεδομένα αφού ο Κόντης θα αναγκαστεί να καλύψει τη δεξιά πλευρά.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Λογικά οι άλλες θέσεις έχουν ατράνταχτα φαβορί με βάση και τα όσα έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Χάτζι προς έκπληξη αρκετών προτιμάται αντί του επίσης έτοιμου Κουτσόπουλου. Στη μεσαία γραμμή οι Μοραίς, Χαραλαμπίδης, Πίντο, Κοσόφσκι και Μιχαήλ είναι οι πρώτες επιλογές του προπονητή. Θεωρούμε ότι δύσκολα μπορούν να σπάσουν την πεντάδα οι Σατσιάς, Αλεξάνδρου και Μαρσίνιο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποτελέσουν εναλλακτικές επιλογές που θα προτιμηθούν αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα.

Από Ιταλία το τρίο της διαιτησίας
Σε μια προσπάθεια του Κουτσοκούμνη να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ανικανότητα που έδειξε στο θέμα διαιτησίας και κατά τη διάρκεια των αγώνα κατάταξης του πρωταθλήματος ανακοίνωσε με περηφάνια ότι οι διαιτητές του τελικού θα είναι από την Ιταλία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!