Με τη γνωστή συνταγή

Μπορεί η πεντάρα επί του Ερμή να έφερε την αισιοδοξία και ίσως κάτι περισσότερο αλλά ο Γιοβάνοβιτς παραμένει συνεπής στην τακτική και προσέγγιση που έφερε τις τεράστιες επιτυχίες. Ταπεινότητα και προσήλωση σε κάθε αγώνα είναι το μήνυμα που μεταφέρει η τεχνική ηγεσία αφού σε διαφορετική περίπτωση θα την πάθουμε. Οι δύο επόμενοι αγώνες πρωταθλήματος θεωρούνται εύκολοι αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Ο Άρης έρχεται στο ΓΣΠ το απόγευμα της Κυριακής με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση δεν μπορούμε να τον υποτιμήσουμε. Ενισχυμένος με τους παίκτες που έστειλε η ομόνοια θα ακολουθήσει τη γνωστή αμυντική τακτική όλων των ομάδων που έρχονται στην έδρα μας ακόμα και αν δεχτεί γκολ.

Η απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε στον τελευταίο αγώνα είναι και πάλι το ζητούμενο αφού θα συμβάλει στα μέγιστα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και πάλι στη διάθεση του πληθώρα επιλογών και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερό έτσι ώστε να έρθει η νίκη. Λογικά δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Ο Ζόρζε διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα όπως επίσης και ο Χαραλαμπίδης. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα προτιμηθεί και πάλι ο Κουτσόπουλος αντί του Χάτζι ή αν ο προπονητής κρίνει ότι θα πρέπει να είναι πιο σταδιακή η ενσωμάτωση του Έλληνα αμυντικού στην ομάδα.

Το πλάνο λογικά θα είναι με επιθετικούς προσανατολισμούς κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθούν στην κορυφή οι Μίρο και Ζεβλάκοφ. Εν τω μεταξύ εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Σιγκόρα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον δούμε και αυτόν μετά από μήνες, εάν η εξέλιξη του βοηθήσει σε κάτι τέτοιο.

Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν και είναι σημαντικό να μαζέψουμε εξι-εφτά χιλιάδες κόσμου αφού με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!