Με τη δύναμη του κόσμου

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ βρίσκεται απόψε ενώπιων μιας τεράστιας πρόκλησης αφού με νίκη επί της πολυδιαφημισμένης πρωταθλήτριας του παρασκηνίου θα βρεθεί στον τελικό. Η αποστολή των καλαθοσφαιριστών δεν θα είναι καθόλου εύκολη αφού οι αντίπαλοι μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα. Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι ικανό να μας σταματήσει αφού κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Ο κόσμος θέλει όσο τίποτα άλλο να αποκλείσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ΑΕΛ από τον τελικό και το Λευκόθεο θα είναι πολύ μικρό για να χωρέσει όσους θέλουν να δώσουν το παρών τους. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι κάτι περισσότερο από εκρηκτική αλλά θα πρέπει να υπάρξει και η απαραίτητη αυτοσυγκράτηση αφού το ενδεχόμενο να προκληθούμε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η διοίκηση Έλληνα από την πλευρά της μέσω της τελευταίας ανακοίνωσης που εξέδωσε καλεί τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος τους αναγνωρίζοντας τις πιέσεις που φτάνουν μέχρι και απειλές. Τέλος οι καλαθοσφαιριστές μας καλούνται χωρίς άγχος να απολαύσουν έναν ακόμα αγώνα.

Έγινε το αναμενόμενο sold out
Ο κόσμος το θέλει το φετινό πρωτάθλημα πιο πολύ από το οποιοδήποτε και το χτεσινό sold out των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας είναι μια ακόμα μικρή απόδειξη. Το εργάσιμο της ημέρας αλλά και το ακριβό εισιτήριο δεν αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα έτσι οι δυο κερκίδες που μας αναλογούν θα είναι ασφυκτικά γεμάτες.

Στον αγωνιστικό τομέα η επιστροφή των διεθνών γέμισε τον Αρχάγγελο και η σημερινή προπόνηση όσο και η αυριανή θεωρούνται οι πιο σημαντικές αφού μέσα από αυτές θα προκύψουν οι τελικές αποφάσεις του Γιοβάνοβιτς. Παρόλο που δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές το στοιχείο της έκπληξης δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού είναι κάτι στο οποίο αρέσκεται ο προπονητής μας.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ
ΤΟΥΣ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!