Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη

Ευχάριστα ήταν τα νέα που επιφύλαξε η πρώτη προπόνηση με την επάνοδο των διεθνών αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Οι Χρίστου, Μιχαήλ και Σατσιάς που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Εθνικής ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για σκοπούς χαλάρωσης και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους Χαραλαμπίδη, Σεγκιρί και Κόντη που προπονήθηκαν κανονικά. Αν όλα πάνε καλά στις επόμενες δυο προπονήσεις σημαίνει ότι ο προπονητής μας θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός αποστολής.

Παρόλο που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει την ίδια εντεκάδα σε δυο συνεχόμενους αγώνες και αυτό κυρίως λόγω τραυματισμών και παρόλο που και ο προπονητής συνηθίζει αλλαγές, οι πιθανότητες να δούμε αρκετές την Κυριακή είναι περιορισμένες. Ο Κόσοφσκι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την ετοιμότητα του Σεγκιρί.

>

Όσον αφορά τη σημασία του αγώνα, αυτή δε χρειάζεται να τονιστεί ιδιαίτερα αν έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Τα προηγούμενα στραβοπατήματα στους αγώνες με Άχνα, ΑΕΠ και Αλκή πρέπει να είναι στο μυαλό όλων έτσι ώστε να μην επιστρέψουμε από την Πάφο με σκυμμένα τα κεφάλια. Ο Ατρόμητος μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα κάνει όνειρα για να δώσει συνέχεια αφού ο μεταξύ μας αγώνας είναι ένα τεράστιο κίνητρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχείρησε και δημόσια να στείλει το μήνυμα ότι μόνο με σοβαρότητα, πειθαρχία και καλή απόδοση θα πάρουμε τη νίκη και το ζητούμενο είναι να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές εφαρμόσουν τις διακηρύξεις του προπονητή τους.

Διαβάστε στο Θρύλο που κυκλοφορεί:

• Θρύλου ανάβασης για την κορυφή

• Μεγάλη συνέντευξη (η πρώτη μετά την επιστροφή του) του Νεκτάριου Αλεξάνδρου που υποστηρίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο

• «Ακτινογραφία» του Νέναντ Μιροσάβλιεβιτς

• Γκάλοπ οπαδών: Η άποψη τους για την εικόνα της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες

• Γιατί πρέπει να πάμε όλοι γήπεδο

• Το μήνυμα του Χρίστου Στυλιανίδη για την καλαθοσφαιρική μας ομάδα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!