Με τον Παρασκευά και σημαντικές απουσίες

Μπορεί η προσοχή να έχει στραφεί στην εξεύρεση της νέας τεχνικής ηγεσίας αλλά την Κυριακή η ομάδα μας πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει την Αελ σε έναν αγώνα υψηλού κινδύνου. Η νέα χρονιά άρχισε με το χειρότερο τρόπο και το ενδεχόμενο να βρεθούμε στη δεύτερη θέση είναι ορατό πιο έντονα από ποτέ. Με τα σημερινά δεδομένα την ευθύνη για την προετοιμασία της ομάδας θα την έχει ο Σάββας Παρασκευά ο οποίος λογικά θα κοουτσάρει την ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα. Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι ο υπηρεσιακός προπονητής θα κληρονομήσει τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν και κάνουν δύσκολο την αποστολή. Παρόλο που εκκρεμεί η σημερινή προπόνηση θεωρείται απίθανο να έχει στη διάθεση του τους Βινίσιους και Μαντούκα οι οποίοι εδώ και μέρες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Στην καλύτερη περίπτωση οι δυο παίκτες θα μπουν μέχρι την Κυριακή σε κανονικούς ρυθμούς αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Πιο ανησυχητική είναι η περίπτωση του Αλωνεύτη και του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην μέση. Ο παίκτης ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε έντονους ρυθμούς δεν θα πονέσει.

Η επάνοδος του Ντε Βινσέτι με την Αγία Νάπα έδειξε ότι η αποχή ήταν τέτοια που δεν μπορούμε να αναμένουμε θαύματα από τον Αργεντινό ενώ και ο Χαραλαμπίδης που προπονείται κανονικά θα χρειαστεί το χρόνο του.

Γίνεται αντιληπτό ότι η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας δεν μπορεί να λύσει από την μια μέρα στην άλλη τα προβλήματα που χρονολογούνται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!