Με το ένα αυτί στο Τσίρειο

Από τη στιγμή που κακώς είμαστε εξαρτώμενοι από άλλους και πιο συγκεκριμένα από την Ανόρθωση, η προσοχή του κόσμου θα είναι και στο Τσίρειο. Όπως είναι γνωστό πιθανή νίκη μας δεν αρκεί αν δεν έχει βαθμολογικές απώλειες και η Αελ, η οποία αγωνίζεται την ίδια ώρα. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι και αυτή τη φορά φορτωμένη άγχος κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη χτεσινή ανακοίνωση του Σοφοκλέους, που καλεί τη διαιτησία να φανεί αντάξια των περιστάσεων! Από την άλλη η Ανόρθωση πάει στο Τσίρειο αδιάφορη βαθμολογικά αφού έχει εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Ο Κάκος υπερτονίζει εδώ  και μέρες ότι η Ανόρθωση θα παίξει για την ιστορία της, έστω και αν έχουν τρομερή ανάγκη από ρευστό λόγο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι φήμες ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πριμοδοτημένη και από τις τρεις ομάδες και πως ότι και να συμβεί θα βγει κερδισμένη οργιάζουν και αναλόγως του αποτελέσματος, οι φάχτορες του παρασκηνίου θα προσαρμόσουν την εκδοχή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ΓΣΠ σήμερα θα έχουμε πολλούς με τα ραδιόφωνα στο ένα αυτί, ελπίζοντας στο θαύμα και αναμένοντας ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το καθήκον του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!