Με το γνωστό πλάνο και παίκτες

Μας χωρίζουν λίγες ώρες και μια ακόμα προπόνηση από τον καθοριστικό αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Φινκ έχει παρακολουθήσει τον αντίπαλο μας στον τελευταίο του αγώνα ενώ μέσα από την όλη ενημέρωση που είχε σχημάτισε μια καλή άποψη για τα καλά και στραβά της ομάδας του Αντόνε. Το πλάνο για τη νίκη δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες αφού ούτε η κατάσταση με τους τραυματίες δίνει τέτοια δυνατότητα. Ο προπονητής μας θα βασιστεί στους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα με τη Δόξα αφού έστω και αν ο Καρλάο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Το πρόβλημα με τον καλύτερο μας αμυντικό είναι η αποχή του αφού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στα τέλη Δεκεμβρίου. Το αμυντικό δίδυμο των Αμορίν και Κακά θα έχει πρέπει να περιορίσει πλήρως τους επιθετικούς του Απόλλωνα ενώ καθοριστική θα είναι η γενική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.

Ο Απόλλων είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις και στην κάθετη ανάπτυξη κάτι που σημαίνει ότι οι Σέρτζιο και Ρίισε στα άκρα όπως και ο Μοράις στον κεντρικό άξονα θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό.

Στο 4-2-3-1 του Φινκ ο Λάνιγκ θα έχει έναν πιο επιθετικογενή ρόλο σε σχέση με τον Νούνο ενώ οι Εφραίμ και Χαραλαμπίδης θα είναι οι δύο παίκτες που θα αναπτύσσονται από τα άκρα και θα αποτελούν τα στηρίγματα των Τζιμπούρ και Ντε Βινσέτι.

Ο Αργεντινός θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στην προσπάθεια που θα γίνει να εκμεταλλευτούμε τα κενά που έχουν εντοπιστεί στην αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!