Με το μυαλό στηνΠαρτιζάν

Το τυπικό μέρος του δεύτερου προκριματικού που θα δώσει στην ομάδα μας την πρόκριση αναμένεται απόψε. Στις 8.00 η ομάδα μας τίθεται αντιμέτωπη με τη Στρεϊμουρ και το 0-2 του πρώτου αγώνα καθιστά το σημερινό αγώνα ως πρόβα τζενεράλε ενόψει Παρτιζάν. Όπως έχει λεχθεί και από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη χτεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα έτσι ώστε να δοθεί χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα. Απώτερος στόχος είναι ο μέγιστος βαθμός ετοιμότητας έτσι ώστε την ερχόμενη Τρίτη να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Σερβίας.

Με αυτά τα δεδομένα οι Ζόρζε, Μπρέσκα και Σατσίας συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους άλλους παίκτες όπως ο Ζεβλάκοφ αλλά ο μόνος που ξέρει ποιους έντεκα θα δούμε στο αρχικό σχήμα είναι ο Γιοβάνοβιτς.

Ο κόσμος με τη σειρά του θα πάει στο γήπεδο και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αναμένει να δει θέαμα και πολλά γκολ αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου επιτρέπει κάτι τέτοιο. Η θέληση αυτή αποτυπώθηκε και στη χτεσινή προπόνηση αφού όσοι βρέθηκαν σε αυτή φρόντισαν να στείλουν τα μηνύματα τους.

Η χτεσινή μέρα περιλάμβανε και την υπενθύμιση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή. Για ευνόητους λόγους δεν διευκρινίστηκε πότε και σε ποια θέση θα ενισχυθούμε αλλά όλα συνηγορούν ότι θα πρόκειται για τη θέση του αριστερού μπακ. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η επισήμανση του Γιοβάνοβιτς ότι αναμένει πολλά στη φετινή χρονιά και από παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα και για διάφορους λόγους δεν ανταποκρίθηκαν στον απαιτούμενο βαθμό. Έκανε ονομαστική αναφορά στους Σατσιά και Παουλίστα αλλά στο μυαλό του έχει και κάποιους άλλους.

___________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΟΣ

Την Τρίτη (στις 8 το βράδυ) η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα επί Κυπριακού εδάφους και αυτό σημαίνει πως οι διακοπές για μας τέλος. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι μονόδρομος γι’ αυτό, ανεξαρτήτου δυναμικότητας του αντιπάλου, εμείς οφείλουμε να μην υποτιμούμε κανένα και να κατεβούμε στο ΓΣΠ σοβαροί και προσγειωμένοι. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλητές πέρσι αφού μέχρι και το τέλος της σεζόν επικρατούσε σε όλους μας μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και φέτος, αφού αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος.

Στην ομάδα υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ακόμη γνωρίσει τους Πορτοκαλί και αυτό θα γίνει για πρώτη φορά την Τρίτη. Οι οργανωμένοι θα φροντίσουν να «καλωσορίσουν» τους παίκτες αυτούς στην ομάδα όμως εμείς πάμε γήπεδο κυρίως για να ικανοποιήσουμε τη «δίψα» μας για ΑΠΟΕΛ αφού στερηθήκαμε την ομάδα μας για μέρες. Οι πρωταθλητές την Τρίτη θα είναι εκεί, για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο, κι εμείς θα είμαστε δίπλα τους για να τους χειροκροτήσουμε.

Ο σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει πορεία προς το γήπεδο και θα πρέπει όλοι να βρίσκονται έγκαιρα στο Φαν Κλαμπ αφού στις 7:00 θα φύγουμε για ΓΣΠ. Σας περιμένουμε όλους για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα όπως εμείς ξέρουμε και να καλωσορίσουμε τους πρωταθλητές όπως τους αξίζει.

Πορεία απ’ το Φαν Κλαμπ στις 7,
Ο αγώνας αρχίζει στις 8.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!