Με υπομονή και επιμονή

Το ΑΠΟΕΛ θέλει και μπορεί να κερδίσει την Πέλιστερ και να βρεθεί στο δεύτερο προκριματικό του ΟΥΕΦΑ. Η ομάδα μας θέλει για πολλούς λόγους τη νίκη-πρόκριση αφού εκτός των άλλων θα κάνουμε μια νέα ευρωπαϊκή αρχή που θα βοηθήσει να ξεχαστεί για τα καλά το περσινό κάζο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες του αγώνα έστειλε στη χτεσινή του δημοσιογραφική διάσκεψη το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ουσιαστικά ο προπονητής μας αναγνωρίζει ότι όλα μπορούν να γίνουν πολύ πιο δύσκολα αν κόσμος και παίκτες αγχωθούν και προσπαθεί έγκαιρα να δώσει το δικό του στίγμα και μήνυμα.

Σίγουρα αν έρθει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα όλα θα γίνουν πιο εύκολα αλλά η ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιδράσει σωστά κάτω από οποιαδήποτε δεδομένα. Ο βαθμός ετοιμότητας του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ο καλύτερος δυνατός αλλά όλοι συμφωνούν ότι έχουμε την ποιότητα που μπορεί να γύρει την πλάστιγγα με το μέρος μας.

>

Με διάταξη 4-4-2 και ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς και ταυτόχρονα με συμπαγή αμυντική γραμμή θα επιδιώξουμε το γκολ και ταυτόχρονα να κρατήσουμε την εστία του Χιώτη ανέπαφή. Ο αντικαταστάτης του τραυματία Ζεβλάκοφ είναι το μοναδικό ερωτηματικό όσον αφορά την εντεκάδα αφού δεν αναμένεται να υπάρξουν άλλες αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Παουλίστα να προωθείται στην επίθεση και μαζί με τον Μιροσάβλιειβιτς θα συνθέσει το επιθετικό δίδυμο. Δύσκολα θα προτιμηθεί ο Παπαθανασίου αφού ο Γιοβάνοβιτς θέλει να στηριχτεί σε πιο έμπειρους παίκτες. Με τους Μοραίς και Μιχαήλ να είναι οι σίγουροι στο κέντρο, ο Χαραλαμπίδης είναι ο τρίτος της παρέας ενώ ένας εκ των Χατζί, Πουρσαϊτίδη και Πίντο διεκδικεί την άλλη θέση με τον Αλβανό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει και το ζητούμενο είναι να έχουμε σωστή και καλή οργάνωση έτσι ώστε να τροφοδοτηθούν σωστά οι επιθετικοί μας.

Ο κόσμος μπορεί…
Παρόλο που βρισκόμαστε στη μέσα της καλοκαιρινής σαιζόν με αρκετός κόσμο εκτός Λευκωσίας, ο κόσμος μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Οι Σκοπιανοί είναι αμάθητοι να λειτουργούν σε μια καυτή έδρα και αν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια τέτοια ατμόσφαιρα θα βοηθήσουμε στα μέγιστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!