Με 11αδα και πάγκο ανάγκης

Η μοίρα αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο φέρνει την ομάδα μας να προετοιμάζεται για έναν από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της χρονιάς με πολλά προβλήματα. Μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά γιγαντώνεται ενόψει του ΑΠΟΕΛ – Απόλλων αφού η ομάδα μας θα κατεβεί στον αγώνα με εντεκάδα και πάγκο ανάγκης. Μια χρονιά που έχει σαν χαρακτηριστικό τις πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών θα αποτυπωθεί με τον πιο αντιπροσωπευτικό και το Σάββατο. Οι υπεύθυνοι κρέμονται κυριολεκτικά από την πορεία αποθεραπείας του Καρλάο ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον αγώνα με την Ομόνοια και βρίσκεται από ψες στο Μόναχο. Αν ο Βραζιλιάνος δεν κριθεί έτοιμος τότε ο ΑΠΟΕΛ θα αλλάξει ριζικά και ουσιαστικά σε όλες τις γραμμές, αφού η μετατόπιση του Μοράις ως σέντερ μπακ θα κριθεί αναγκαία.

Πέραν του εξαιρετικά αμφίβολου Καρλάο, ο Φινκ δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Κακά, Αμορίν και Τζιμπούρ αλλά και τον Εφραίμ που σε έναν ακόμα αγώνα αποχώρησε τραυματίας. Όσον αφορά τον Πάρντο η αυριανή επανεκτίμηση θα κρίνει αν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Τα προβλήματα και οι επιλογές είναι τόσο περιορισμένες που υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε στην αποστολή τους Βινίσιους και Αλωνεύτη. Ενώ θεωρητικά πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη, πρακτικά δείχνει και είναι ανέφικτο να αναμένουμε οποιαδήποτε ουσιαστική βοήθεια από τους δυο στο συγκεκριμένο αγώνα.

To αν και πως θα μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει με αυτά τα δεδομένα είναι άγνωστο. Το πρόσφατο παράδειγμα στον αγώνα με την Ανόρθωση είναι ενθαρρυντικό αλλά και με πολλές διαφορές σε σχέση με τον αγώνα που έρχεται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!