Μηδέν και πόψε

Έστω με καθυστέρηση και μέσω Πάφου ο Σολάρι έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Κύπρο. Δεκάδες οπαδοί μας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. O Σολάρι έδειξε να το απολαμβάνει και στις πρώτες δηλώσεις του είπε όσα συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

O Σολάρι θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες αναμένονται με ενδιαφέρον αφού από τις φωτογραφίες δείχνει να έχει επιστρέψει με λίγα παραπανίσια κιλά.

O κόσμος μετρά πλέον αντίσροφα για την αυριανή πρώτη προπόνηση στην οποία αναμένεται να δώσουν χιλιάδες το παρών τους. Η αγωνία να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα είναι μεγάλη καθώς και η δίψα για επιστροφή στην κορυφή.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει μια στασιμότητα όσον αφορά την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που ψάχνουμε. Όπως αναφέραμε ξανά προπονητής και διοίκηση θέλουν να κλείσει το θέμα αλλά το χρονοδιάγραμμα δεν είναι αυτοσκοπός. Το ιδανικό σενάριο είναι να κλείσει ο μέσος που ψάχνουμε πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία.

Εννοείται ότι περαιτέρω καθυστέρηση θα θεωρηθεί πισωγύρισμα αφού παίκτες που προορίζονται για βασικοί πιθανών να χάσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!