«Μην μου τον γκαντεμιάζετε».

Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του αφού διαχειρίστηκαν καλά το αποτέλεσμα. Ήταν, έιπε, μια δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε και στο «σπρώξιμο» που πήρε η ομάδα από τον κόσμο ευχαριστώντας τον έμμεσα. Σίγουρα η ατάκα που ξεχώρισε είναι ότι δεν θέλει να του γκατεμιάζουν τον Ατόρνο. «Ένα κλασικό ντέρμπι με καλό ρυθμό στο παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα στη διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια συνήθως οι ομάδες που έχουν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση θα ωφεληθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, όμως η γενική εικόνα θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Καταφέραμε να διαχειριστούμε καλά το αποτέλεσμα. Σημαντικό για εμάς, γιατί ο Απόλλωνας τις τελευταίες εβδομάδες είναι ανεβασμένος, αλλά και λόγω των προβλημάτων που είχαμε με τραυματισμούς. Γι’ αυτό σημαντική και δίκαιη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου, γιατί θα υπάρξουν παιχνίδια που θα πρέπει να διαχειριστείς το σκορ που δεν είναι υπέρ σου και εμείς τα καταφέραμε. Πολύ θετική ενέργεια που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο, εννοώντας την υποστήριξη που είχαμε από τους φίλους της ομάδας. Δεν υπήρχαν φάσεις, αλλά πολύ πάθος για να έρθει η νίκη. Το πάθος περιέβαλλε τους ποδοσφαιριστές μου για να φτάσουμε στη νίκη. Ο Απόλλωνας έδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα ότι είναι καλή ομάδα».

Ατόρνο«Μην μου τον γκαντεμιάζετε. Όσο σκοράρει, τόσο καλύτερα».

Ζουέλα«Δεν πρέπει να ξεφύγουμε από αυτές αν θέλουμε να βλέπουμε το μέλλον καλύτερα. Υπήρχαν αμφιβολίες όμως καταλαβαίνουμε όλοι ότι και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Εύχομαι οι φίλοι μας να υποστηρίξουν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές γιατί φοράνε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, που πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Μπόρδα«Κτύπημα στο δικέφαλο, έχει ένα πόνο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα αν είναι αιμάτωμα ή κάτι σοβαρό. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο Μπούντιμιρ, λόγω προβλήματος στον τένοντα».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!