Μηχανάκια, άνθρωποι και σταθερότητα

Γίνεται με αφορμή την απίστευτη εμφάνιση ενάντια στο παράρτημα πολύς λόγος για το αν είναι εφικτό να βλέπουμε κάθε εβδομάδα τέτοια απόδοση ή και που πρέπει να βάζουμε τον πήχη όσον αφορά τις απαιτήσεις μας ως οπαδοί. Είναι γενικά παραδεκτό ότι μέχρι στιγμής η ομάδα μας δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει την απόδοση της στο απαιτούμενο επίπεδο. Το επίπεδο αυτό δεν είναι η διαστημική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην ομόνοια αλλά ούτε η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο με τον Ερμή. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εμείς τον ορισμό της καλής απόδοσης όταν όλοι στον Αρχάγγελο αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα.

Οι δηλώσεις που γίνονται επί του θέματος είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές έστω και αν τα άτομα που τις κάνουν επιχειρούν έστω και έμμεσα να μας προετοιμάσουν ότι ίσως ξαναδούμε φαινόμενα Πάφου. Γιοβάνοβιτς και Χαραλαμπίδης είναι δύο άτομα των οποίων η άποψη έχει βαρύνουσα σημασία. Ο προπονητής και εκ των αρχηγών της ομάδας μας μέσω των δηλώσεων τους αναγνώρισαν ότι οι δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ είναι αυτές που είδαμε στον τελευταίο αγώνα.

Παράλληλα ο Γιοβάνοβιτς μας θύμισε πως νιώθαμε αμέσως μετά τον αγώνα στην Πάφο και πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη αφού ίσως υπάρξει συνέχεια σε παράξενα-απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Χαραλαμπίδης μιλώντας χτες και σε μια προσπάθεια του να δικαιολογήσει κάποια πράγματα μας θύμισε πως είναι άνθρωπος και όχι μηχανή. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να δικαιολογήσει την μέτρια απόδοση που έχει σαν κάποιους αγώνες. Αναγνώρισε όμως ότι του λείπει η σταθερότητα και πως πρέπει όλη η ομάδα να ισορροπήσει την αγωνιστική της κατάσταση.

Αυτό θέλει και ο κόσμος που έχει σωστές και λογικές απαιτήσεις. Αναγνωρίζουμε ότι οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Το καταλάβαμε και το αποδεχτήκαμε πέρσι όταν τους είδαμε να καταρρέουν το τελευταίο τρίμηνο μετά τη γνωστή υπερπροσπάθεια. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδα είναι πιο γεμάτη ενώ δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η Ευρώπη και το πώς θα ήταν η ζωή μας αν περνούσαμε τη Χετάφε πρέπει να σταματήσει να γυροφέρνει στο μυαλό κάποιων στον Αρχάγγελο.

Τέλος μπορεί να είμαστε όλοι φτιαγμένοι για τα δύσκολα και μεγάλα παιχνίδια αλλά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται σοβαρότητα και πάθος και εναντίον των μικρών που ψοφούν να έχει βαθμολογικό κέρδος στους αγώνες με το ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ – ΠΑΝΤΟΥ
Σήμερα ταξδεύουμε στα Virgin Islands (US) στην Καραϊβική με τον φίλο Λούκα. Η χώρα αυτή αποτελεί την 89η. Ποσοστό 37.71% όλων των χωρών του κόσμου.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!