Μηχανισμός στήριξης Σολάρι

Ίσως και μη έχοντας άλλη επιλογή Κυριακίδης και Γιοβάνοβιτς έθεσαν σε εφαρμογή έναν επικοινωνιακό περισσότερο μηχανισμό στήριξης του Εστεπάν Σολάρι. Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο προπονητής με διαδοχικές δηλώσεις τους έστειλαν το μήνυμα ότι πιστεύουν στον ποδοσφαιριστή και πως ο κόσμος θα πρέπει να πράξει το ίδιο. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οι παραινέσεις τους είχαν ως κύριο αποδέκτη τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αφού μια από τις παραμέτρους που επηρεάζει την μέτρια παρουσία του είναι η κακή ψυχολογία στην οποία βρίσκεται. Ο Σολάρι εναντίον της Αναγέννησης δεν ξεχώρισε αλλά το γκολ που πέτυχε κρίθηκε από όλους μας αρκετό αλλά και φάρος για μια  καλύτερη συνέχεια. Στεκόμαστε ιδιαίτερα στην ανάγκη για ακόμα καλύτερη και πιο παραγωγική συνέχεια  αφού ο Σολάρι θα κληθεί και στους επόμενους αγώνες να σηκώσει το επιθετικό βάρος. Ίσως να ήμασταν από τους ελάχιστους που μέχρι και πρόσφατα προσπαθούσαμε απεγνωσμένα να υπερτονίσουμε τα θετικά και να υποβαθμίσουμε τα αρνητικά του.

Δεν πρόκειται να μπούμε ξανά στη διαδικασία να αναζητήσουμε τους λόγους που ο Σολάρι  δεν κατάφερε στον περισσότερο από ένα χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα να προσφέρει τα αναμενόμενα. Αυτό που μας ενδιαφέρει ενόψει της δύσκολης συνέχειας είναι να αναλάβουν όλοι το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Ο ΑΠΟΕΛ έχει την καλύτερη ομάδα και πρέπει να κλείσει με ιδανικό τρόπο της ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Σολάρι πλέον βρίσκεται στη θέση του να πρέπει να δείξει κάποια (όχι πολλά) πράγματα στον κόσμο για να το ξανακερδίσει. Όποιος δεν μπορεί να το αναγνωρίσει αυτό στρουθοκαμηλίζει. Είναι για αυτό που η αγωνιστική ανάσταση του παίκτη είναι περισσότερο θέμα του ιδίου παρά της στήριξης που πρέπει να έχει από τον κόσμο. Οι Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδης μέσω του μηχανισμού στήριξης που έθεσαν σε εφαρμογή εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον ποδοσφαιρικό εγωισμό του παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!