Μια αλλά σημαντική εκκρεμότητα

Όπως είναι γνωστό η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου και ο Γιοβάνοβιτς θέλει να αποφύγει το σκηνικό προηγούμενων περιόδων όπου μέχρι την τελευταία μέρα τρέχαμε να κλείσουμε παίκτη ή παίκτες. Το μεταγραφικό πλάνο άλλαξε αρκετές φορές και η τελευταία προσαρμογή κρίθηκε απαραίτητη. Θυμίζουμε ότι ενώ αρχικά αποφασίστηκε η απόκτηση ενός μέσου και μάλιστα η διοίκηση θα διέθετε ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του (πχ Ομπότο) στην πορεία κρίθηκε σκόπιμο να αποκτηθεί παίκτης που να αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Η περίπτωση Καρυπίδη εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπόψη αλλά η καθυστέρηση (σκόπιμη ή μη) από πλευράς ομόνοιας, αναγκάζει τους υπεύθυνους να στραφούν και σε άλλες περιπτώσεις. Η αυριανή μέρα θεωρείται σημαντική και ίσως υπάρξουν εξελίξεις με τον ΑΠΟΕΛ να είναι πάντως διαθετημένος να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια.

Ρεαλιστικά ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον οποιονδήποτε παίκτη αποκτηθεί για τους αγώνες με την Μπακού αφού όσο έτοιμος και αν είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν θα είναι εύκολο να μπει μέσα στην ομάδα σε έναν αγώνα που θα κρίνει την είσοδο μας στους ομίλους.

Όσον αφορά την περίπτωση Πέτροβιτς η οποία ενθουσίασε τους οπαδούς και παράλληλα δημιούργησε απορίες στο κατά πόσο μπορούμε να αποκτήσουμε τέτοιον παίκτη, η διοίκηση εξακολουθεί να διαρρέει ότι βρίσκεται σε επαφές με τους επίσημους αντιπροσώπους του παίκτη και πως η υπόθεση παραμείνει ανοικτή.

Σε κάθε περίπτωση η ανάγκη για τον ΑΠΟΕΛ είναι η ποιοτική ενίσχυση στην αμυντική γραμμή έτσι ώστε οι Ζουέλα και Μπόρδα να έχουν τις απαραίτητες βοήθειες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!