Μια ανάσα από ένα ακόμα πρωτάθλημα

Το ΑΠΟΕΛ με τον ανεπανάληπτο κόσμο του να δίνει για ακόμα μια φορά ρεσιτάλ κέρδισε τον Κεραυνό με 67-65 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μοιάζει με όνειρο αλλά είναι γεγονός ότι η ομάδα που μέχρι πριν λίγους μήνες βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, κερδίζει τους πάντες και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Όπως αναμενόταν το παιχνίδι ήταν δύσκολο αφού ο Κεραυνός πάλεψε και κατάφερε να πάρει τον αγώνα μέχρι την τελευταίας επίθεση, όποτε και αστόχησε σε τρίποντο που θα του έδινε τη νίκη. Οι δυο ομάδες έδωσαν βαρύτητα στις άμυνες του και ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται ξανά στο Στρόβολο αφού το ραντεβού των δυο ομάδων ανανεώνεται για την Τρίτη του Πάσχα. Η ομάδα μας χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να γίνει αυτό. Έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα αλλά όπως φάνηκε στον τελευταίο αγώνα οι διαφορές των δυο ομάδων δεν είναι πολλές.

Ο κόσμος μας μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου κάτι που είναι το ζητούμενο και στον επόμενο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 18-15,32-33,53-55,67-65

ΑΠΟΕΛ
Βαντόρπε 14(3), Μπρόκενμπορο 10, Κάντιτς, Μακάντα 3(1), Ζίνο 11, Αναστασιάδης, Κούπερ 21(5), Τσούιτς, Γκαρσία 8

Σοβαρά για τη νίκη
Το αποτέλεσμα που θα μας κάνει το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό είναι το ζητούμενο για τον αποψινό αγώνα κυπέλλου με την Πέγεια. Τα προεόρτια της κατάκτησης του πρωταθλήματος πρέπει να μπουν στο ψυγείο προσωρινά γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που διψά για διάκριση. Παρόλα αυτά τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα η οποία αν παρουσιάσει το γνωστό της πρόσωπο θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το κενό του Πουρσαϊτίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αναμένεται να καλύψει ο Ηλία εκτός και αν γίνει η έκπληξη με τον Σεγκιρί να επιστρέφει μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα και τον Κόντη να περνά στο δεξί άκρο. Κατά τα άλλα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που παρατάχθηκε στον τελευταίο αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!