Μια εμπρός, δύο πίσω

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζει να απογοητεύει τους οπαδούς του. Η χτεσινή εμφάνιση με τους χόχους έστειλε και πάλι το μήνυμα ότι η ομάδα δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε υψηλό επίπεδο, παρόλο που η εμφάνιση με την Ανόρθωση στο κύπελλο μας έδινε κάποιες ελπίδες ότι τα δεδομένα θα άλλαζαν. Η επιστροφή στην κορυφή μετά την ήττα του Απόλλωνα από τον Ερμή δεν κράτησε περισσότερο από μια εβδομάδα. Παραχωρήσαμε με τον πιο παθητικό τρόπο την πρώτη θέση και το βαθμολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του Κίρζη, αφού για δεύτερο συνεχόμενο ματς με τους χόχους χαθήκαμε και χάσαμε άλλους 2 βαθμούς.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει όσο δύσκολο και να ακούγεται να βρει πραγματικές λύσης για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις περιστάσεις. Πλέον η ομάδα μας θα πρέπει να παλέψει για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Οι πολλές απουσίες λόγο τραυματισμών έγιναν ακόμη περισσότερες μετά τις κίτρινες του Νικολαΐδη στο ματς με τους χόχους και έτσι ο Φινγκ θα έχει ακόμα μια μεγάλη πρόκληση εν όποιον του‎: να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει μια ομάδα που θα κοντράρει τον Απόλλωνα.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πάλι. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης και κάθε περαιτέρω απώλεια στοιχίζει πολύ περισσότερο από κάθε προηγούμενη. Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική αποκτά καθοριστική σημασία για την συνέχεια. Η ομάδα μας θα παίξει ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο και με ένα σορό απουσίες. Η ανάγκη να μην χάσουμε, ίσως αλλάξει τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης του ματς. Ο ΑΠΟΕΛ σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εμφανιστεί έχοντας στο μυαλό την νίκη και αυτήν θα πρέπει να διεκδικήσει.

Οι αγώνες λιγοστεύουν και ειδικά αυτοί με τον κυριότερο μας αντίπαλο για τον τίτλο έχουν διπλό όφελος. ‎Η προετοιμασία της ομάδας μας θα δείξει κατά πόσο είμαστε σε θέση να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έστω και με ελάχιστες επιλογές, ο ΑΠΟΕΛ έχει καθήκον να σηκώσει κεφάλι και να παλέψει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!