Μια και απόψε

Αντίστροφα μετράνε όλοι στον Αρχάγγελο όχι τόσο για την ημέρα του αγώνα αλλά για την Τρίτη όπου η αποστολή αναχωρεί για την Τσεχία. Η αφόρητη ζέστη που επικρατεί στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες, με επίκεντρο τη Λευκωσία όπως επίσης και η υγρασία κάνουν τη ζωή όλων δύσκολη. Όταν λοιπόν καλά καλά κάποιος δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, σκεφτείτε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρέπει να προπονούνται και μάλιστα σε φουλ ρυθμούς. Όσο και αν καθυστερήσει η ώρα έναρξης (18.30) της προπόνησης τα δεδομένα δεν αλλάζουν οπότε όλοι αναμένουν της αυριανή αναχώρηση της ομάδας.

Η τεχνική ηγεσία αλλά και οι ποδοσφαιριστές έχοντας πλέον ιδία άποψη για το τι εστί Γιάπλονετς, προετοιμάζονται ξέροντας ότι ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Οι Τσέχοι πιστεύουν στην ανατροπή και αυτό δείχνει σε κάποιο βαθμό ότι πιστεύουν στην ανατροπή. Η ομάδα μας αναμένεται να πιεστεί έντονα από το πρώτο λεπτό του αγώνα και είναι για αυτό που όπως έχει δηλώσει και ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Η μεσοαμυντική γραμμή θα κληθεί να κρατήσει τους αντιπάλους μακριά από την εστία του Χιώτη και παράλληλα να οργανωθεί με τρόπο που να οδηγήσει σε κάποιο γκολ. Το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία και ικανότητα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και παρά το ότι η ισοπαλία οδηγεί σε πρόκριση, η τακτική που θα ακολουθηθεί δεν θα θυμίζει Εθνική Ελλάδος!

Όσον αφορά αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αυτές θα προκύψουν με βάση κάποια πράγματα που πιθανών να είδε στον πρώτο αγώνα ο προπονητής μας και να θέλει να διορθώσει.

Παρουσιάζονται Αλμέιδα, Μπόα και επίσημες εμφανίσεις
Οι δυο Βραζιλιάνοι δεν ήταν παρών στην επίσημη πρώτη και για επικοινωνιακούς περισσότερο λόγους θα παρουσιαστούν σήμερα σε σχετική συνέντευξη τύπου. Οι προβολείς αναμένεται να πέσουν και πάλι στον Αλμέιδα ο οποίος θα κάνει για πρώτη φορά δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης ενώ όπως γράψαμε θα παρουσιαστούν και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!